Meny
Din vagn

Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar

Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
-40 %
Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar


Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar
Fördelar
Högkvalitativt tillskott +
Innehåller 500mg per portion +
Vegetariskt och veganvänligt +
Erbjudandet tar slut:
Dag
Timme
Min
Sek
kr 162
kr 270
Exkl moms: kr 162
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar
603 enheter sålda

Raw Powders ™ erbjuder rena GABA-kapslar!

Vad är GABA?

GABA (gamma-aminosmörsyra) är en viktig signalsubstans i hjärnan som är ansvarig för att inducera ett mer avslappnat mentalt tillstånd. Det fungerar lite som att vända upp och ned på ”fight or flight”-mekanismen. När vi är stressade stimulerar signalsubstanser elektrisk aktivitet i hjärnan - vilket får oss att känna oss vakna och uppjagade. Detta kallas för ”fight or flight-response” eftersom det hjälper oss att ta itu med orsaken till stress (som att komma ansikte mot ansikte med ett hungrigt djur) eller springa iväg till säkerhet. När orsaken till stress har eliminerats tas kemiska föreningar som GABA upp för att återföra kroppen till ett normalt, mer avslappnat tillstånd.

Varför GABA?

Kroppen producerar naturligt GABA för att mildra stress och ångest - men många människor idag lider av pågående stress. Kroppen har aldrig en chans att stänga av stressresponsen. Kompletterande GABA används för att hjälpa kroppen på vägen mot detta mer avslappnade tillstånd. För optimal nytta, kombinera GABA-tillskott med andra diet- och livsstilsförändringar. Fokusera på att hitta orsaken till stress och vidta åtgärder för att förbättra din livssituation. Tillbringa tid med andningsövningar eller meditation och se till att du sover hela 8 till 9 timmar varje natt. När vi är stressade leder hormoner som kortisol energi från processer som inte är omedelbart nödvändiga för att hantera den stressiga situationen - som matsmältnings- och vita blodkroppsfunktioner. Genom att vända upp och ned på ”fight or flight”-responsen främjar GABA indirekt matsmältningsfunktionen, immunförsvaret och mer.

VARNING:

Om du är gravid eller ammar, kontakta en sjukvårdspersonal innan du använder produkten. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Överskrid inte det föreslagna intaget. Dosera inte inom 4 timmar samma dag. Blanda inte med alkohol eller lugnande medel. De som tar monoaminoxidashämmare bör rådgöra med sin läkare innan de tar denna produkt. Det finns en risk för abstinenssymptom vid överanvändning. Daglig användning kan leda till tolerans. Ta daglig dosering upp till två gånger i veckan eller ta produkten i cykler med långa perioder utan användning. Förvara på en kall och torr plats.

Gaba (gamma-aminosmörsyra), bulkmedel (brunt rismjöl, magnesiumstearat), vegetarisk kapsel (hypromellos)


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Enligt FDA och EFSA kan alla de nämnda ingredienserna användas utan hälsorisker [1, 2].

Ta som ett kosttillskott 1 vegetarisk kapsel 2-3 gånger om dagen med måltid eller enligt råd från din läkare. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Go Powders Gaba 500 mg. 100 kapslar

Totala recensioner (1)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Taggar: gaba

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar