Meny
Din vagn

Bacopa - Brahmi

Raw Powders™ erbjuder rent Bacopa Monnieri pulver! Vad är Bacopa Monnieri? Bacopa Monnieri används inom traditionell Ayurvedisk medicin. Bacopa Monnieri kan frodas under vattnet, så du kan också märka Bacopas vita blommor i akvarium. Forskning har visat Brahmis positiva effekt på mänsklig hälsa...
kr 168
Exkl moms:kr 168
Raw Powders ™ erbjuder Bacopa Monnieri-tabletter! Vad är Bacopa Monnieri? Bacopa Monnieri är uppkallat efter gudskaparen i hinduisk religion. Ett sådant begåvat namn gavs på grund av funktioner som Bacopa kan tillhandahålla. Varför Bacopa Monnieri? Bacopa Monnieri interagerar med vissa kemik..
kr 180
Exkl moms:kr 180
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Köpa Bacopa Monnieri Tillskott: Naturliga medicinska örter av Ayurveda

Bacopa Monnieri, också känt som Bacopa Brahmi, har använts i Ayurvedisk medicin för många århundraden. Den populära medicinska örten som används i indisk och kinesisk medicin är nu också nu tillgänglig i Europa och USA som ett diettillskott. Den ökar generellt välmående och främjar kognitiva funktioner i hjärnan. Bacopa är särskilt populärt som en ört-boostare mot trötthet och utmattning.

Alla effekter av Bacopa, dosering, sidoeffekter och var man kan köpa Bacopa: Information om Bacopa Monnieri på vår RawPowders blogg.


Användning av Bacopa Monnieri: områden av applicering

Traditionellt, så används kärrväxten som tinktur eller som ett te, till exempel för mental utmattning, nervositet och ett bättre generellt tillstånd. Inom Indisk medicin, så används det också för att behandla epilepsi. Som en nootropika, så används Bacopa Monnieri huvudsakligen också i Västerländska kulturer också för att:

  • Få bättre koncentrationsförmåga
  • Få bättre Kognitiv prestanda (minne, inlärningsförmåga)
  • Få bättre avslappning lugnande. (Ångestsläpp och stressreducering
  • För att få Anti-åldrande effekt (antioxidant))

I vår blogg, så hittar du alla områden av applikation och fördelar av Bacopa Monnieri, vilka sidoeffekter Bacopa Monnier kan ha, och vad du borde överväga gällande Bacopa dosering och intag.


Vart köper man Bacopa Monnieri?

Det är lättare att ta Bacopa Monnieri som ett diet-tillskott. De helande aktiva ingredienserna är tillgängliga i höga koncentrationer i Bacopa tabletter, Bacopa pulver och (fortfarande sällsynt) som ett extrakt (till exempel i energidrycker). Du kan köpa Bacopa Brahmi online i Europa och få det levererat direkt till ditt hem.

Raw Powders produkter är veganska och passande för vegetarianer. Beställ nu och köp de mest populära nootropikorna från RawPowders.

Här kan du köpa nootropics online – hitta supplementet som passar ditt mål. De mest populära valen bland våra användare är: Melatonin, Ashwagandha, Gaba, L-Theanine, Kolin, Phenibut, Noopept, Kratom, Uridine.


Källor:

https://de.wikipedia.org/wiki/Kleines_Fettblatt

https://www.naturalis-bio.de/bacopa-monnieri/

https://de.wikipedia.org/wiki/Phytosterine

https://de.wikipedia.org/wiki/Flavonoide

https://nootro.de/nootropika/bacopa-monnieri-brahmi/

https://www.vitalundfitmit100.de/news/Brahms


Textförfattare:

Kay Svegler

Kommunikationer, PR, Amerikanska Studier, Universitet av Leipzig Journalist och frilansskribent (till exempel Süddeutsche Zeitung, BILD, MDR etc.)

Tidigare Senior PR Manager för Fischer Appelt, Hållbarhet och Diversitet Manager för DKB

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar