Meny
Din vagn

Optimal vitamin B-komplex 60 kapslar

Optimal vitamin B-komplex 60 kapslar
Optimal vitamin B-komplex 60 kapslar
-40 %
Optimal vitamin B-komplex 60 kapslar
Optimal vitamin B-komplex 60 kapslar


Optimal vitamin B-komplex 60 kapslar
Fördelar
Högkvalitativt tillskott +
Innehåller B-vitaminkomplex per kapsel +
Stöder nervsystemets funktion +
Erbjudandet tar slut:
Dag
Timme
Min
Sek
kr 115
kr 191
Exkl moms: kr 115
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar
297 enheter sålda

Raw Powders ™ erbjuder rena vitamin B-komplex vegetariska kapslar!

Vad är vitamin B-komplex?

B-vitamin-komplex är en uppsättning av åtta olika B-vitaminer som har stor betydelse för människors hälsa. Dessa åtta vitaminer är tiamin, riboflavin, niacin, pantotensyra, pyridoxin, biotin, folat och kobalamin. Alla har en positiv effekt på energiproduktion och cellförnyelse. Det mänskliga immunsystemet kan inte lagra vitamin B på lång sikt (trots B12), vilket innebär att vi kontinuerligt måste tillföra dessa ämnen via kosten.

Varför ska jag ta det?

B-vitamin behövs för en lång rad saker och funktioner i kroppen. Bland annat behövs de för att kroppens ämnesomsättning, immunförsvar, nervsystem och celldelning ska fungera normalt.

Varning:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Vitamin B1 100 mg; Vitamin B2 50 mg; Vitamin B3 Niacinamid 200 mg (50 mg nikotinsyra, 150 mg nikotinamid); Vitamin B5 250 mg; Panthetine - vitamin B5 25 mg; Vitamin B6 P-5-P 50 mg; M-folat (folsyra) 200 mikrogram; MB12 600mcg; Biotin 1000 mikrogram; Kolin 100 mg; Inositol 100 mg; PABA 50 mg; Piperin 5 mg; Magnesiumstearat, kiseldioxid och rismjöl


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Ta 2 kapslar per dag som kosttillskott tillsammans med mat.

Recensioner över Optimal vitamin B-komplex 60 kapslar

Totala recensioner (0)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Taggar: vitaminer

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar