Meny
Din vagn

Omega-3 200 mjuka gelkapslar

Omega-3 200 mjuka gelkapslar
Omega-3 200 mjuka gelkapslar
-30 %
Omega-3 200 mjuka gelkapslar
Omega-3 200 mjuka gelkapslar


Omega-3 200 mjuka gelkapslar
Fördelar
Innehåller DHA och EPA för hjärthälsa+
Innehåller omega-fettsyror+
Erbjudandet tar slut:
Day
Hour
Min
Sec
kr 106
kr 152
Exkl moms: kr 106
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar

Raw Powders ™ erbjuder högkvalitativa Omega-3 softgels!

Vad är Omega-3?

Omega 3 består av EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) som har många goda effekter på kondition och hälsa. Omega 3 är en bra fettkälla när man bantar, och anses ha en positiv effekt på ökad fettoxidation och HDL-kolesterolnivåer (bra kolesterol) i blodet.

Varför Omega-3?

Omega-3 spelar en mycket viktig roll i hjärthälsan. DHA har visat sig vara särskilt viktigt för hälsan i de tidiga och sena stadierna i livet. EPA tros ha lika många lika viktiga fördelar i kroppen som DHA.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Omega fettsyror (1 kapsel innehåller 1000 mg fiskolja och har 180 mg DHA & och 120 mg EPA. Fiskolja är gjord av ansjovis och makrill som fångats i Atlanten.), Gelatin, glycerin, renat vatten.
Den vanliga dosen är 1 mjukgelkapsel. Konsumera detta tillskott 1-3 gånger dagligen. Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Taggar: omega-3

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar