Meny
Din vagn

Uridine

Raw Powders™ erbjuder rent Uridine-pulver! Vad är Uridin? Uridin är en nukleotidbas som innehåller uracil och ribose. Uridin deltar i syntesen av cellmembran och andra neurologiska processer och produceras av människokroppen. Uridin kan även syntetiseras och användas som ett tillskott. Varför bo..
kr 180
Exkl moms:kr 180
Raw Powders ™ erbjuder kapslar med Uridintillskott! Vad är Uridin? Uridin är en nukleotidbas som används för att öka syntesen av cellulära membran och för andra neurologiska egenskaper. Det verkar potentiellt sett kunna öka kognitiv prestanda och är synergistiskt med fiskolja, men ytterligare fo..
kr 338
Exkl moms:kr 338
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Uridin - stöd för kroppens naturliga helande krafter

Vad är Uridin monofosfat? Uridin förklaring är enkel - det är en del av det mänskliga RNA. Uridin tillskott används ofta i kombination med andra medel för sårhelande, inflammation och regeneration av nerver och muskler. I tillägg, Uridin ger fördel till vår förmåga att lära och reducerar effekter av depression.

Vi ska försöka förklara hur Uridin supplementen fungerar och vart du kan köpa Uridin monofosfat online.

 

Vad är Uridin monofosfat och hur fungerar det? 

Uridin 5 monofosfat dinatrium är en organisk molekyl och ett byggande block av RNA, monophosphate disodium is an organic molecule and a building block of RNA, ribonuklein-syra. RNA är en bärare av informatiojn i och mellan våra celler. Uridin monofosfat är en nukleosid som förekommer i alla levande organismer - från människor till små bakterier.

Uridin hittas naturligt i vår kropp, men till och med mer i barn som mottagar bröstmjölk. Det är essentiellt för utveckling av hjärnfunktion, kognition och minne. För att förklara enkelt, Uridin monofosfat är ansvarigt för tillväxt av neuroner och synapser, Uridin reparerar också skada gjord till DNA. I tillägg, Uridin interagerar med hjärnan. Det stimulerar utsläpp av “lycklighetshormonet” dopamin, det är därför många användare säger att Uridin har humörförbättrande effekt.

Även om kroppen producerar denna substans, så kan du hitta Uridin i mat. De bästa Uridin källorna i mat är fisk, svamp, rörsocker, tomater, broccoli och havre. Förresten, öl har den högsta proportionen av Uridin så här långt. Hursomhelst, nästan all mat med Uridin smälts direkt och når knappt hjärnan genom blodströmmen.

I tillägg, det naturliga Uridin innehållet i kroppen sänks när man blir äldre. Genom att ta Uridin tillskott, så kan du också använda dess fördelar för kroppen, särskilt i senare stadie av livet.

 

Vad är Uridin Nootropikor producter använda för? 

I det medicinska fältet, så används Uridin huvudsakligen i kombination med cytidin. Med hjälp av aktiva ingredienser, så förnyas och repareras nervfibrer och vävnad. Dessa aktiva ingredienser hjälper i helande av nerver och muskelsmärta, såväl som mot inflammation.

Här är en lista med Uridin fördelar, som har visat sig bland konsumenter (att prata med läkare eller medicinska specialister, särskilt om möjliga interaktioner med andra medicinska medel är alltid nödvändigt att göra innan)

  1. Reducerar nedgången i kognitiva prestationer
  2. Ökar tätheten av receptorer och synapser i hjärnan
  3. Normaliserar dopamin-släppning
  4. Stöder formering av cellmembran
  5. Stöttar sårhelning
  6. För behandling av nerv och muskelsmärta eller
  7. en humörförbättrande effekt
  8. Reducerar symptom av stress, ångest, och tvångssyndrom

Läs mer om: Uridin fördelar, Uridin dosering och Uridin sidoeffekter.

 

Vart kan man köpa Uridin?

Uridin är tillgängligt på apotek och online shoppar i Sverige.

Du kan också köpa Uridin online utan recept och få det levererat till din dörr direkt.

 

Kan man kombinera Uridin produkter med andra tillskott?

Uridin kan kombineras med andra dietära supplement i Raw Powders omfattning, hursomhelst, prata alltid med din läkare först. Du kan hitta en översikt av de  11 bästa “smart drugs” nootropikorna här.

Som med all medicin, så måste rätt dosering tas, och bipacksedel måste observeras. Då kontraindikationer också är möjliga, så borde du klarifiera intaget av Uridin Monofosfat med din läkare i förväg.

 

Källor:

https://en.wikipedia.org/wiki/Uridine

https://medlexi.de/Uridin

https://nootropicsexpert.com/uridine-monophosphate/

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar