Meny
Din vagn

Melatoninpulver

Melatoninpulver
Melatoninpulver
Melatoninpulver
Melatoninpulver
Melatoninpulver
Melatoninpulver
Melatoninpulver
Melatoninpulver


Melatoninpulver
Fördelar
100% rent och utan tillsatser+
Högkvalitativ produkt+
Vegetariskt och veganvänligt+
* Observera, måttsked ingår inte *
kr 182
Exkl moms: kr 182
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder rent melatoninpulver utan tillsatser!

Vad är Melatonin?

Det viktigaste hormonet som gör att du känner dig sömnig är melatonin. Detta ämne tillverkas naturligt i vår kropp, i tallkottkörteln i hjärnan för att vara mer specifik. Melatoninnivåerna, enligt vårt naturliga beteende, förblir låga under dagen eller när det är ljust runt dig. På natten tar tallkottkörteln hand om din sömn genom att släppa ut mer melatonin i kroppen.

Varför Melatonin?

Melatonin som ett tillskott är inte giftigt eller beroendeframkallande. Om du har allvarliga symtom på sömnlöshet eller sömnlöshet kan anledningen vara rubbad frisättning av melatonin. Vid sådana fall kan vi rekommendera melatonin i form av ett tillskott, så att du kan reglera din sömncykel.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Rent melatoninpulver.
Vi rekommenderar att du tar 1 eller 2 portioner innan du går och lägger dig. En servering är ungefär 1 mg melatoninpulver. Förvaras på en sval, torr plats bort från direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Taggar: Melatonin , Nootropic

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar