Meny
Din vagn

Melatonin 200 tabletter

Melatonin 200 tabletter
Melatonin 200 tabletter
Melatonin 200 tabletter
Melatonin 200 tabletter


Melatonin 200 tabletter
Fördelar
Högkvalitativt tillskott +
Innehåller 1 mg melatonin per portion +
Vegetariskt och veganvänligt +
kr 112
Exkl moms: kr 112
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar
5422 enheter sålda

Raw Powders ™ erbjuder melatonintabletter!

Vad är Melatonin?

Det viktigaste hormonet som gör att du känner dig sömnig är melatonin. Detta ämne tillverkas naturligt i vår kropp, i tallkottkörteln i hjärnan. Melatoninnivåerna, enligt vårt naturliga beteende, förblir låga under dagen eller när det är ljust runt dig. På natten tar tallkottkörteln hand om din sömn genom att släppa ut mer melatonin i kroppen.

Varför Melatonin?

Om du har allvarliga symtom på sömnlöshet, kan de vara orsakade av en rubbning i frisättningen av melatonin. Raw Powders Melatonin skulle då kunna komma till hjälp.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Melatonin 1 mg, kalciumhydrofosfat-dihydrat, Mikrokristallcellulosa 101, Kroskarmellosnatrium, Magnesiumstearat, Kiseldioxid.


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Raw Powders Melatonin Tabletter innehåller 1 mg melatonin per tablett. För bästa effekt rekommenderar vi att du tar 1 tablett melatonin cirka 30 minuter eller 1 timme innan du ska sova. Melatonin fungerar mer effektivt om du börjar ta lite mindre doser först för att kunna öka vid behov. Under de första dagarna, försök att skära en tablett på hälften och bara ta en halv tablett i några dagar. Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att komplettera en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Melatonin 200 tabletter

Totala recensioner (23)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.

Bästa kundomdömen
1
5/5
Mrs
I wanted to try these because I have been quite stressed at work recently, and have been struggling to sleep. I’ve not been taking them too long, but up to now, I can honestly say I can see a genuine improvement in my sleep, which in turn has helped with my stress. Very impressed in a short period of time. Also I just feel so much more relaxed and I am very grateful!!! Thank you xxx
Mariem
28/10/2021
2
5/5
Bye bye sleepless nights
I cannot tell you how satisfied and happy I am that I've discovered these tablets. I've struggled with insomnia since I've become a mother and these tablets have saved me from sleepless night. I would totally recommend them.
Alexandra
29/10/2021

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar