Meny
Din vagn

Kolin

Raw Powders ™ erbjuder rent CDP! Vad är CDP-kolin? Citikolin orcytidindifosfat-kolin (cytidin 5'-difosfolin) eller kort sagt CDP-kolin är en av de väsentliga föreningarna som deltar i biokemiska processer i cellmembran. CDP-kolin finns naturligt i djur- och mänsklig vävnad, där det delas i kolin..
kr 281
Exkl moms:kr 281
Raw Powders ™ erbjuder rent Alpha GPC Vad är Alpha GPC? L-Alpha glycerylfosforylkolin (Alpha-GPC, kolinalfoscerat) är en naturlig kolinförening som finns i hjärnan. Alpha-GPC är en kolinergisk förening som har positiva effekter på kognition och atletisk prestanda. Varför Alpha GPC? Alpha GPC..
kr 281
Exkl moms:kr 281
Raw Powders ™ erbjuder Kolinbitartrat - vegetariska kapslar! Vad är kolinbitartrat? Kolinbitartrat påminner om en grupp B-vitaminer. Denna förening produceras naturligt i levern, men finns också i vissa typer av mat, till exempel ägg, nötter, fisk, bönor och annat. Icke desto mindre producerar..
kr 225
Exkl moms:kr 225
Go Powders ™ erbjuder Go Sharp Kapslar - Boost your Mental Power / Boost Your Mental Energy! Förbättring av mental energi från naturen. Go Sharp är en mycket effektiv mental energi- och koncentrationsförbättringsformel som innehåller kolinbitartratpulver, Bacopa Monnieri, Ginkgo Biloba, Black Pe..
kr 281
Exkl moms:kr 281
Raw Powders ™ erbjuder rent DMAE Bitartrat-pulver! Vad är DMAE Bitartrat? DMAE, även känt som dimetyletanolamin är en kemisk förening som finns i flera delar av kroppen och deltar i acetylkolinbildningsprocesser. DMAE betraktas som en signalsubstans, som bildar en kemisk bindning mellan nervcell..
kr 259
Exkl moms:kr 259
Raw Powders ™ erbjuder rent kolinbitartratpulver! Vad är kolinbitartrat? Kolinbitartrat är ett naturligt ämne som vår kropp producerar i små mängder, men som även kan konsumeras i form av kosttillskott. Naturligtvis finns det även matkällor för kolin som kött, ägg, fisk, broccoli, jordnötter me..
kr 214
Exkl moms:kr 214
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)

Prova Choline Kosttillskott. Stöd funktionerna i hjärnan, hjärtat, levern, blodkärlen.

 

De mest viktiga områdena för applikation av Kolin eller Alfa GPC supplement

De huvudsakliga områdena för applikation är:

- kognitiva störningar (till exempel efter stroke/demens)

- stöd av minnesfunktion

- stöd av lipidmetabolism

- leversjukdomar som fettlever

- glaukom

- inflammation

Vi har satt ihop en detaljerad beskrivning av fördelar med Kolin och dess effekter på vår blogg.

 

Skillnader på olika Citikolin UK, Alpha GPC UK, DMAE Bitartrat och Kolin Bitartrat

Kolin som ett diet supplement finns tillgängligt i olika sammansättningar: De huvudsakliga är Alfa GPC, CDP Kolin ich Kolin Bitartrat. Den huvudsakliga skillnaden är att vissa av dom absorberas bättre och bearbetas bättre i kroppen. Citikolin pulver (består av Alpha GPC, CDP Kolin och Kolin Bitartrat. . Citicoline pulver består av kolin och cytidin, och Alfa GPC pulver (gjort av kolin och Glyerophospah) kan lätt korsa blodhjärnbarriären.

Jämfört med Alfa GCP supplement och CDP Kolin, så är Kolin Bitartrat lite mindre potent men billigare samtidigt. Även om det inte kan öka kolinkoncentration i hjärnan, så kan Kolin Bitartrat hjälpa med leverproblem och förse med andra hälsofördelar. Självklart, det korrekta intaget av kolin supplement är essentiellt för alla varianter. Mer om detta i vår blogg: Kolin Dosering.

DMAE Bitartrat är strukturerat liknande till Kolin men innehåller en mindre metyl grupp, vilket ger olika egenskaper än typiska Kolin supplement som Alfa GBP eller Citikolin CDP Kolin. DMAE pulver förser med viktiga effekter till mänskliga minnet och förhindrar åldringssymptom.

 

Vad Orsakar Kolin Brist?


Orsakerna av för lite kolin är diverse och fortsätter att forskas om. Dessa inkluderar, särskilt, en icke proper diet, hög ålder, men också för mycket alkohol eller alkohol och drogmissbruk och olika andra sjukdomar. Fettlever eller andra leversjukdomar, dålig absorbering (upptag) av folsyra kan också kräva det ytterligare intaget av kolin. 

Bear in mind that nootropics can also have side effects. You can find all information on this in our blog on the most Important Kolin side effects.

 

I vilken form är Kolin supplement tillgängligt?

I mat: Kolin han hittas i olika mat, till exempel sojabönor, nötter, grönsaker och spannmål, men bara i små mängder. Högre mängder kan hittas i lever (nöt och grislever) och äggula.

För att signifikant öka kolin nivåer i kroppen, så finns olika supplement former av kolin tillgängligt. Du kan köpa Kolin UK, Alpha GPC, Choline Bitartrat, DMAE Bitartrat com ett diet supplement i kapslar eller pulverform.

Om du vill stötta leverhälsa generellt och spara lite pengar, så borde du köpa Kolin Bitartrat. Denna variant är också tillgänglig som ett paket med pulver eller kapslar.

Du kan läsa ett bra omdöme av de olika bästa nootropikorna.

 

Källor:

https://de.wikipedia.org/wiki/CDP-Cholin

https://vitamine-ratgeber.com/weitere-vitalstoffe/cholin/

https://flexikon.doccheck.com/de/Cholin

https://naturaldoping.de/cholin-cdp-cholin-alpha-gpc/

https://www.cholin-wissen.de/lecithin-alpha-gpc-cdp-cholin-bitartrat/

https://www.naturalis-bio.de/alpha-gpc/


Autora de texto:
Kay Svegler
Communications, PR, American Studies, University of Leipzig
Journalist and freelance writer (e.g. Süddeutsche Zeitung, BILD, MDR etc.)
Former Senior PR Manager for Fischer Appelt, Sustainability and Diversity Manager for DKB

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar