Meny
Din vagn

Go Powders Go Sharp 60 kapslar

Go Powders Go Sharp 60 kapslar
Go Powders Go Sharp 60 kapslar
-30 %
Go Powders Go Sharp 60 kapslar
Go Powders Go Sharp 60 kapslar


Go Powders Go Sharp 60 kapslar
Fördelar
500 mg Citikolin per portion+
Unik & effektiv formel+
Vegetariskt och veganvänligt+
kr 284
kr 406
Exkl moms: kr 284
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar

Go Powders ™ erbjuder Go Sharp Kapslar - Boost your Mental Power / Boost Your Mental Energy!

Förbättring av mental energi från naturen.

Go Sharp är en mycket effektiv mental energi- och koncentrationsförbättringsformel som innehåller Citicoline, Bacopa Monnieri, Ginkgo Biloba, Black Pepper-extrakt och andra naturliga ingredienser i en lättanvänd kapselform. Go Sharp kombinerar de mest potenta egenskaperna hos dessa komponenter, ger en långvarig ökning av hjärnkraften och ökar din produktivitet hela dagen. Vår unika koffeinfria veganformel innehåller inga animaliska produkter och är lämplig för veganer och vegetarianer.

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i Go Sharp hjärnkraftförstärkare - Citikolin (CDP-kolin) - är en kemisk substans som förekommer naturligt i våra celler. Tack vare dess naturliga neuroskyddande egenskaper ger Citikolin stressreducerande effekt och hjälper till att förbättra humöret. Citikolin ordineras ofta för att öka mental prestanda, förbättra minne och hjärnfunktion.

Bacopa Monnieri Extract även känd som vattenhysop, är en ört som innehåller kraftfulla antioxidanter och värderas för sin minnesförbättrande, ångestreducerande och hjärnförstärkande effekt. Det är ett naturligt botemedel som balanserar nivåerna av serotonin och ger en stämningsförbättrande effekt.

Acetyl-L-karnitin är en kraftfull humör-, minnes- och inlärningsförstärkare, vilket också hjälper till att öka uthålligheten och förbättra dina träningsresultat.

Ginkgo Biloba Extract är en potent substans som förbättrar blodcirkulationen och kognitiv prestanda, fyller din kropp med antioxidanter och minskar ångest.

Panax Ginseng stärker immunförsvaret, förbättrar hjärnans funktion och hjälper till att motverka trötthet.

Vitaminerna B5 och B12 bidrar till den neurorestorativa och energiförstärkande effekten.

Black Pepper Extract förbättrar näringsupptagningen i kroppen och har en antidepressiv effekt.

VARNING:

Om du är gravid eller ammar, kontakta en vårdpersonal innan du använder produkten. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Förvara på en kall och torr plats.Använd inte om förseglingen på förpackningen har brutits.

Citikolin (CDP-kolin) 500 mg, brahmi-extrakt (bacopa monnieri) 150 mg, acetyl-L-karnitin 250 mg, ginkgo biloba-extrakt 100 mg, panax Ginseng 10: 1-extrakt 10 mg, vitamin B5 (D-kalcium pantothenat) 12 mg, svartpepperextrakt ( 95% piperiner) 5,2 mg, vitamin B12 (metylkobalamin) 3,0 μg
Ta två kapslar på morgonen med mycket vatten och gör dig redo för den kraftfulla hjärnförstärkande effekten! Förvara i en sval, torr plats från direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Taggar: Go Sharp , Nootropic

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar