Meny
Din vagn

Go Powders Go Sharp 60 kapslar

Go Powders Go Sharp 60 kapslar
Go Powders Go Sharp 60 kapslar
SLUTSÅLD
Go Powders Go Sharp 60 kapslar
Go Powders Go Sharp 60 kapslar


Go Powders Go Sharp 60 kapslar
Fördelar
500 mg Citikolin per portion +
Unik & effektiv formel +
Vegetariskt och veganvänligt +
kr 406
Exkl moms: kr 406
  • Stock: SLUTSÅLD

Få rabatt på din beställning | Kolla alla hjärtans dag-erbjudanden här

*Erbjudandet gäller 1-26 februari

**Rabattkoden är inte giltig för redan rabatterade varorGo Powders ™ erbjuder Go Sharp Kapslar - Boost your Mental Power / Boost Your Mental Energy!

Förbättring av mental energi från naturen.

Go Sharp är en mycket effektiv mental energi- och koncentrationsförbättringsformel som innehåller Citicoline, Bacopa Monnieri, Ginkgo Biloba, Black Pepper-extrakt och andra naturliga ingredienser i en lättanvänd kapselform. Go Sharp kombinerar de mest potenta egenskaperna hos dessa komponenter, ger en långvarig ökning av hjärnkraften och ökar din produktivitet hela dagen. Vår unika koffeinfria veganformel innehåller inga animaliska produkter och är lämplig för veganer och vegetarianer.

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i Go Sharp hjärnkraftförstärkare - Citikolin (CDP-kolin) - är en kemisk substans som förekommer naturligt i våra celler. Tack vare dess naturliga neuroskyddande egenskaper ger Citikolin stressreducerande effekt och hjälper till att förbättra humöret. Citikolin ordineras ofta för att öka mental prestanda, förbättra minne och hjärnfunktion.

Bacopa Monnieri Extract även känd som vattenhysop, är en ört som innehåller kraftfulla antioxidanter och värderas för sin minnesförbättrande, ångestreducerande och hjärnförstärkande effekt. Det är ett naturligt botemedel som balanserar nivåerna av serotonin och ger en stämningsförbättrande effekt.

Acetyl-L-karnitin är en kraftfull humör-, minnes- och inlärningsförstärkare, vilket också hjälper till att öka uthålligheten och förbättra dina träningsresultat.

Ginkgo Biloba Extract är en potent substans som förbättrar blodcirkulationen och kognitiv prestanda, fyller din kropp med antioxidanter och minskar ångest.

Panax Ginseng stärker immunförsvaret, förbättrar hjärnans funktion och hjälper till att motverka trötthet.

Vitaminerna B5 och B12 bidrar till den neurorestorativa och energiförstärkande effekten.

Black Pepper Extract förbättrar näringsupptagningen i kroppen och har en antidepressiv effekt.

VARNING:

Om du är gravid eller ammar, kontakta en vårdpersonal innan du använder produkten. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Förvara på en kall och torr plats.Använd inte om förseglingen på förpackningen har brutits.

Citikolin (CDP-kolin) 500 mg, brahmi-extrakt (bacopa monnieri) 150 mg, acetyl-L-karnitin 250 mg, ginkgo biloba-extrakt 100 mg, panax Ginseng 10: 1-extrakt 10 mg, vitamin B5 (D-kalcium pantothenat) 12 mg, svartpepperextrakt ( 95% piperiner) 5,2 mg, vitamin B12 (metylkobalamin) 3,0 μg


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Enligt FDA och EFSA kan alla de nämnda ingredienserna användas utan hälsorisker [1, 2].

Ta två kapslar på morgonen med mycket vatten och gör dig redo för den kraftfulla hjärnförstärkande effekten! Förvara i en sval, torr plats från direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Go Powders Go Sharp 60 kapslar

Totala recensioner (2)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Taggar: Go Sharp , Nootropic

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar