Meny
Din vagn

L-theanine

Raw Powders ™ erbjuder högkvalitativa L-Theanine-kapslar! Vad är L-Theanine? L-Theanine är en aminosyra, extraherad från svart och grönt te. Dess betydelse kallas "alert lugn" eftersom L-Theanine har en förmåga att producera fokus och avkoppling samtidigt. Trots naturliga källor kan L-Theanine o..
kr 202
Exkl moms:kr 202
Raw Powders ™ erbjuder högkvalitativa L-Theanine-tabletter! Vad är L-Theanine? L-Theanine är en aminosyra, extraherad från svart och grönt te. Dess betydelse kallas "alert lugn" eftersom L-Theanine har en förmåga att producera fokus och avkoppling samtidigt. Trots naturliga källor kan L-Theanine..
kr 168
Exkl moms:kr 168
Raw Powders ™ erbjuder Smooth Energy Plus vegetariska kapslar! Vad är kapslar med teanin (250 mg) + koffein (100 mg)? L-teanin är en fytokemikalie som också finns i teblad. L-teanin är en icke-essentiell aminosyra som kan absorberas av hjärnan. Det är en nära släkting till glutamat, och L-tean..
kr 168
Exkl moms:kr 168
Raw Powders™ erbjuder vegetariska Smooth Energy kapslar! Vad är Teanin (100 mg) + koffein (50 mg) kapslar? L-Teanin är en fytokemisk substans som finns i teblad. L-Teanin är en icke-essentiell aminosyra som kan absorberas genom hjärnan. Det är en nära släkting till Glutamat och L-Teanin kan inte..
kr 112
Exkl moms:kr 112
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)

Vi visar hur L-theanin fungerar, vad det kan användas för och var du kan beställa L-theanin.

Koncentration, avslappning och mer energi med L-theanin

Kaffe, svart te, Red Bull, koffeintabletter och alla sorter av stimulanter - mer och mer folk behöver en kick för att klara den stressfyllda dagen eller för att komma ut ur huset på morgonen. Särskilt på hösten eller vintern, så känner sig många trötta och hängiga. Tyvärr, så har de flesta av dessa drycker och energi “boostare” också nackdelar - de får dig att vakna till, men kan också få dig nervös, och att gå och lägga sig på kvällen kan vara svårt efter tredje koppen kaffe.

Ett bra alternativ är att köpa L-theanin tillskottet. Det gör så att du vaknar, stöder koncentration, ger energi och avslappnar. Vad som verkar paradoxalt först är möjligt med hjälp av L-theanin nootropika. De kombinerar fördelarna med med kaffe och te.

Vi visar hur L-theanin fungerar, vad det kan användas för och var du kan beställa L-theanin.


Vad används L-theanin för, och hur funkar L-theanin med extra koffein?

Som ett supplement, så kan du köpa rent L-theanin (som kapslar eller tabletter) eller, i kombination, som L-theanin med koffein.

Särskilt när det mixas med extra koffein, så främjar det mental klarhet, förmågan att reagera och ger en bra boost av energi. I tillägg, så har L-theanin nootropika en humörförbättrande effekt.

L-theanine är en typ av antagonist till kaffe, vilket gör att du vaknar snabbt men kan också ha otrevliga effekter som rastlöshet, hjärtrusning eller högt blodtryck. Många människor finner det också svårt att somna om de druckit för mycket kaffe eller tagit för mycket koffein.

L-theanin supplement fungerar som en typ av antagonist till koffein. Det har antihypertensiva, antiångest och också lungnande effekter. Dopaminnivåerna ökar också, med det reduceras stress och rastlöshet. Vissa användare gillar också att använda L-theanin för att reducera typiska symptom som PMS, som humörsvängningar och irritabilitet.

L-theanine med extra koffein kombinerar fördelar av kaffe och te men neutraliserar sidoeffekter som kaffe kan ha. Vi har sammanfattat alla L-theanin fördelar för dig i vår blogg. Den speciella saken med L-theanin supplementet: L-theanin funkar väldigt snabbt, inom runt 30 minuter. Effekterna håller sig runt 3 till 4 timmar. Allt du behöver veta om L-Theanin dosage kan hittas här.

Som med de flesta nootropikorna, så är det också sant här att folk med föregående sjukdomar borde diskutera intag med en läkare i förväg, särskilt, på grund av tillägg av koffein, det är generellt inte passande för gravida och ammande kvinnor. Mer om detta i vår blogg om L-theanin biverkningar


Köp L-theanin Sverige

Du kan beställa L-theanin online från RawPowders och få det dietära supplementet levererat direkt till din dörr.

Det finns många andra nootropikor i Raw Powders omfattning som kan hjälpa dig att somna snabbare, stöda minnet eller reducera ångest och stress. De 11 bästa nootropikorna - smarta droger och alla populära nootropikor från Raw Powders kan hittas här.


Källor:

https://de.wikipedia.org/wiki/Theanin

https://www.fitbook.de/health/l-theanin

https:// Zauberr.de/selbstver Realization/alpha-wellen/


Textförfattare:

Kay Svegler

Communications, PR, American Studies, University of Leipzig

Journalist and freelance writer (e.g. Süddeutsche Zeitung, BILD, MDR etc.)

Former Senior PR Manager for Fischer Appelt, Sustainability and Diversity Manager for DKB

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar