Meny
Din vagn

Smooth Energy (L-teanin + koffein) 60 kapslar

-50%
Månadens erbjudande
För sommaren
Smooth Energy (L-teanin + koffein) 60 kapslar
Smooth Energy (L-teanin + koffein) 60 kapslar
Smooth Energy (L-teanin + koffein) 60 kapslar
Smooth Energy (L-teanin + koffein) 60 kapslar


Smooth Energy (L-teanin + koffein) 60 kapslar
Fördelar
Högkvalitativt tillskott +
Innehåller L-Theanin och koffein i en kapsel +
Energiboost +
Erbjudandet tar slut:
Dag
Timme
Min
Sek
kr 56
kr 112
Exkl moms: kr 56
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar
775 enheter sålda

🎂 FIRA MED OSS 🎂

40% RABATT MED KOD: BIRTHDAY

🟢Erbjudandet gäller 10-17 juni

⛔Rabattkoden är inte giltig för redan rabatterade produkter.Raw Powders™ erbjuder vegetariska Smooth Energy kapslar!

Vad är Teanin (100 mg) + koffein (50 mg) kapslar?

L-Teanin är en fytokemisk substans som finns i teblad. L-Teanin är en icke-essentiell aminosyra som kan absorberas genom hjärnan. Det är en nära släkting till Glutamat och L-Teanin kan interagera med signalsubstansen, GABA (gamma-aminobutyrat). GABA är känt för sin betydelse för nervsystemets funktion och arbetar med hjärnans humörcentra. L-Teanin är en aminosyra som finns i te.

När det kombineras med koffein ger det en synergistisk kombination av mental koncentration, kognitivt fokus, pigghet och energi, samtidigt som det sänker hjärtfrekvensen och blodtrycket vilket främjar avslappning. Vi tillverkar medvetet varje kapsel med en 50mg/100mg-proportion, så att du kan välja rätt mängd för stunden när du än behöver det. Du behöver inte konsumera stora mängder koffein på en gång för tillgång till energi och fokus. 50mg/100mg kapslarna ger dig flexibilitet och kontroll över din konsumtion av koffein och L-teanin.

Varför ska jag ta det?

Kombinationen av L-Teanin och koffein hjälper dig att uppnå en mental klarhet, vilket hjälper dig med fokus och koncentration. Denna välbalanserade kombination är ett bra komplement till din kosttillskotts rutin.

Varning:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

L-teanin (100 mg), Koffein (50 mg), Vegetarisk kapsel (Hypromellose).


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

För att stödja energi och fokus, ta upp till 4 kapslar dagligen med en liten mängd mat. Ta senast sex timmar innan läggdags. Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Smooth Energy (L-teanin + koffein) 60 kapslar

Totala recensioner (7)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar