Meny
Din vagn

Ashwagandha

Medarbetare väljer
Ashwagandha 500 mg 60 kapslar
Raw Powders ™ erbjuder rena Ashwagandha vegetariska kapslar 500 mg! Vad är Ashwagandha? Örten har länge använts inom den ayurvediska traditionen som ett komplement till den vardagliga kosten. Den har använts i många år i ayurvedisk medicin för att minska symtom på ångest, sömnlöshet, astma, artr..
kr 157
Exkl moms:kr 157
Raw Powders ™ erbjuder rent Ashwagandha-pulver! Vad är Ashwagandha? Ashwagandha är en gammal växt som kommer från ayurvedisk medicin som praktiseras i Mellanöstern och Fjärran Östern. Namnet ashwagandha kommer från ordet ashwa som är sanskrit och betyder häst. Namnet kommer dels från rotens ..
kr 135
Exkl moms:kr 135
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Letar du efter det bästa Ashwagandha-tillskottet? Kolla in våra Ashwagandha-erbjudanden på Raw Powders!

Ashwagandha supplement - medicinisk planta av Ayurvedisk medicin

Ashwagandha rot, också kallat sömnbär, "indisk ginseng" eller vinterkörsbär, är en naturlig medicinsk rot som traditionellt har använts i kinesisk och ayurvedisk medicin i många hundra år.

Det blir nu mer och mer populärt i västvärlden också. Ashwagandha fördelar kan förbättra fysiska och psykiska tillstånd. Det kallas sömnbäret och används huvudsakligen för sömnproblem.


Vad används Ashwagandha produkter för?

När det handlar om naturmedicin så anses Ashwagandha tillskott vara ett elixir för en evig ungdom. Förutom att stärka kroppen och sinnet är den främst känd för lugnande och stressreducerande effekter. Det sägs också att det främjar vila och sömnen och används ibland i massageoljor. Inom traditionell kinesisk medicin så är det också övertygat om att Ashwagandha, förutom att stärka vitalitet och energi och mot många sorter av åldersrelaterade åkommor, också har en potenshöjande effekt och därför är det mycket populärt som afrodisiakum i Asien.

Ashwagandha fördelar:

1. Lugnhet och bättre sömn

2. Lättnad från stressymptom

3. Lättnad från smärta

4. Avslappning och ångestsläppande

5. Lindring mot utbrändhet

6. Anti-inflammatorisk effekt

7. Antioxidant effekt / cellskydd

8.Blodsockerstabilisering

9. Kolesterolstabilisering

u.v.m.

Också, så undersöks effekt av Ashwagandha att vara ett anti-åldrande elixir, förbättra hormonnivåer och immunförsvar. Fast studieresultaten är nu inte ännu tillräckligt vetenskapligt tillförlitliga.
Brukningsområdena för detta supplement är väldigt omfattande. DU kan även få reda på mer om effekter och fördelar med nootropikan i vår blogg om fördelar med Ashwagandha tillskott.


Ashwagandha ses som säkert och vältolererat om doseringarna är inom riktlinjerna. Allt om Ashwagandha biverkningar kan du hitta på vår blogg.

Läs oskså: Ashwagandha dosering och Ashwagandha förderlar.


Köp Ashwagandha SVERIGE

Ashwagandha supplement är tillgängligt i form av pulver eller kapslar gjorda från jordrot. Beroende på din preferens, så kan du köpa Ashwagandha pulver eller Ashwagandha kapslar.

Ashwagandha hittar du nu också tillgängligt på apotek och online affärer över hela Europa.. Här kan du beställa Ashwagandha online utan recept och få det levererat hem till dig direkt.

En översikt av de bästa smarta medicinerna nootropikor kan hittas här.

Också du kan köpa nootropics för koncentrationsförbättring, bättre minne, viktminskning, ångest, stress och mycket mer på Raw Powders.Källor:

https://de.wikipedia.org/wiki/Schlafbeere

https://www.vitaminexpress.org/de/ashwagandha


Textförfattare:

Kay Svegler

Communications, PR, American Studies, University of Leipzig

Journalist and freelance writer (e.g. Süddeutsche Zeitung, BILD, MDR etc.)

Former Senior PR Manager for Fischer Appelt, Sustainability and Diversity Manager for DKB

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar