Meny
Din vagn

Vitamin C 1500mg 120 tabletter (Tidssläpp)

Vitamin C 1500mg 120 tabletter (Tidssläpp)
Vitamin C 1500mg 120 tabletter (Tidssläpp)
Vitamin C 1500mg 120 tabletter (Tidssläpp)
Vitamin C 1500mg 120 tabletter (Tidssläpp)


Vitamin C 1500mg 120 tabletter (Tidssläpp)
Fördelar
Förbättrar immunförsvaret +
Kosttillskott av hög kvalitet +
Tidssläpp +
kr 146
Exkl moms: kr 146
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar
101 enheter sålda

Raw Powders™ erbjuder Vitamin C!

Vad är Vitamin C?

Eftersom att vitamin c är en essentiell vitamin, så kan din kropp inte skapa dessa själv. Hursomhelst, den spelar olika roller och har anslutits till märkbara hälsofördelar. Olika frukter och grönsaker som jordgubbe, apelsin, kål, broccoli eller spenat innehåller denna vattenlösliga substans.Vuxna män borde konsumera 90 mg av vitamin C dagligen, och kvinnor borde ta 75 mg om dagen.

Varför Vitamin C?

Vitamin C krävs för att kroppen ska kunna skapa kollagen. Det innefattar upp till 1-2 procent av muskelvävnad och detta är den primära komponenten av bindväv. Kollagen spelar en essentiell roll i skelett, blodkärl, brosk, tandkött, tänder och hudfunktion. [2-7]. Vitamin C reducerar utmattning, och upprätthåller ditt immunsystem och hälsa i helhet [1, 8-12].

1. Vitamin C kontribuerar till normal funktion av immunsystemet under och efter intensiv fysisk träning. Den fördelaktiga effekten skaffas med ett dagligt intag av 200 mg i tillägg till rekommenderat dagligt intag av vitamin c.

2. Vitamin C kontribuerar till normal kollagen formation för normal funktion av blodkärl.

3. Vitamin C kontribuerar till normal kollagen formation för normal funktion av skelett.

4. Vitamin C kontribuerar till normal kollagen formation för normal funktion av brosk.

5. Vitamin C kontribuerar till normal kollagen formation för normal funktion av tandkött.

6. Vitamin C kontribuerar till normal formation för normal funktion av hud.

7. Vitamin C kontribuerar till normal kollagen formation för normal funktion av tänder.

8. Vitamin C kontribuerar till normal energigivande metabolism.

9. Vitamin C kontribuerar till skydd av celler från oxidativ stress.

10. Vitamin C kontribuerar till reducering av trötthet och utmattning.

11. Vitamin C kontribuerar till regeneration av reducerad form av vitamin E.

12. Vitamin C ökar järnabsorbering.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

L-askorbinsyra, Cellulosa (bulkmedel), Hypromellos (förtjockningsmedel), Magnesiumstearat (klumpförebyggande medel), Nyponpulver, Kiseldioxid (klumpförebyggande medel), Polyvinylalkohol (beläggning), L(+)-vinsyra (surhetsregulator).


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Som kosttillskott tar du 1 tabletter per dag med mat. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Vitamin C 1500mg 120 tabletter (Tidssläpp)

Totala recensioner (0)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar