Meny
Din vagn

Go Powders Gaba lugnande effekt 500 mg. 100 kapslar

Go Powders Gaba lugnande effekt 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba lugnande effekt 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba lugnande effekt 500 mg. 100 kapslar
Go Powders Gaba lugnande effekt 500 mg. 100 kapslar


Go Powders Gaba lugnande effekt 500 mg. 100 kapslar
Fördelar
Hjälper till att minska stress och ångest+
Innehåller 50mg per portion+
Vegetariskt och veganvänligt+
kr 233
Exkl moms: kr 233
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar

Raw Powders ™ erbjuder rena GABA-kapslar!

Vad är GABA?

GABA (gamma-aminosmörsyra) är en viktig signalsubstans i hjärnan som är ansvarig för att inducera ett mer avslappnat mentalt tillstånd. Det fungerar lite som att vända upp och ned på ”fight or flight”-mekanismen. När vi är stressade stimulerar signalsubstanser elektrisk aktivitet i hjärnan - vilket får oss att känna oss vakna och uppjagade. Detta kallas för ”fight or flight-response” eftersom det hjälper oss att ta itu med orsaken till stress (som att komma ansikte mot ansikte med ett hungrigt djur) eller springa iväg till säkerhet. När orsaken till stress har eliminerats tas kemiska föreningar som GABA upp för att återföra kroppen till ett normalt, mer avslappnat tillstånd.

Varför GABA?

Kroppen producerar naturligt GABA för att mildra stress och ångest - men många människor idag lider av pågående stress. Kroppen har aldrig en chans att stänga av stressresponsen. Kompletterande GABA används för att hjälpa kroppen på vägen mot detta mer avslappnade tillstånd. För optimal nytta, kombinera GABA-tillskott med andra diet- och livsstilsförändringar. Fokusera på att hitta orsaken till stress och vidta åtgärder för att förbättra din livssituation. Tillbringa tid med andningsövningar eller meditation och se till att du sover hela 8 till 9 timmar varje natt. När vi är stressade leder hormoner som kortisol energi från processer som inte är omedelbart nödvändiga för att hantera den stressiga situationen - som matsmältnings- och vita blodkroppsfunktioner. Genom att vända upp och ned på ”fight or flight”-responsen främjar GABA indirekt matsmältningsfunktionen, immunförsvaret och mer.

VARNING:

Om du är gravid eller ammar, kontakta en sjukvårdspersonal innan du använder produkten. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Överskrid inte det föreslagna intaget. Dosera inte inom 4 timmar samma dag. Blanda inte med alkohol eller lugnande medel. De som tar monoaminoxidashämmare bör rådgöra med sin läkare innan de tar denna produkt. Det finns en risk för abstinenssymptom vid överanvändning. Daglig användning kan leda till tolerans. Ta daglig dosering upp till två gånger i veckan eller ta produkten i cykler med långa perioder utan användning. Förvara på en kall och torr plats.

Gaba (gamma-aminosmörsyra), bulkmedel (brunt rismjöl, magnesiumstearat), vegetarisk kapsel (hypromellos)
Ta som ett kosttillskott 1 vegetarisk kapsel 2-3 gånger om dagen med måltid eller enligt råd från din läkare. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Taggar: gaba

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar