Meny
Din vagn

FAQ

Vilka betalningsmetoder är tillgängliga?

Alla betalningar kan göras med alla större betalkort eller kreditkort (MasterCard eller Visa) eller med PaySera, Straal. Betalningar debiteras och rensas innan vi skickar de varor du har beställt till dig. Vänligen observera att vissa kort kan ha ett säkerhetslås på plats utfärdat av din bank, i det här fallet kan din bank blockera transaktionen, särskilt om det är internationell betalning. Om det händer, använd ett annat kort eller ring din bank för att ta bort låset, alternativt kan du använda ett virtuellt kort; Du kan använda vilken som helst leverantör av virtuella kort, men enligt vår erfarenhet är det bästa att använda www.entropay.com Överför bara pengar till ditt virtuella kort och använd det sedan som ett vanligt kort.

 

Jag kan inte hitta en produkt jag letar efter. Vad ska jag göra?

Vi uppskattar var och en av våra kunder och det är därför vi är mycket tacksamma om du delar din åsikt om produkterna. För din bekvämlighet kan du söka efter produkter enligt de viktigaste nyckelorden. Om du fortfarande inte hittar en produkt du behöver eller om du vill se några produkter som för närvarande inte finns på www.rawpowders.com e-shop, är dina förslag välkomna när som helst på sales@rawpowders.com

 

Kan jag blanda dessa produkter med drycker eller mat?

Ja, vi rekommenderar att du blir lite kreativ om du föredrar att dina kosttillskott smakar gott. På grund av att våra produkter är fria från färgämnen och sötningsmedel, är smaken på pulvren naturlig. Att lägga pulver till en smoothie eller juice kan vara en bra idé om du vill ha fördelarna med rena tillskott tillsammans med utsökt smak! För din bästa upplevelse har varje produkt sina egna beskrivningar där du kan kontrollera om din produkt kan blandas med andra produkter.

 

Finns ni i sociala medier?

Du kan följa oss på Facebook, Twitter och Instagram. Kontakter med våra sociala medieprofiler hittar du i vår kontaktlista längst ner på rawpowders.com e-shop-sidan.

 

Jag är ny inom sportnäring och nootropiska produkter. Var ska jag börja?

Först rekommenderar vi dig att definiera ditt huvudmål: Förbättra min mentala hälsa och välbefinnande: https://www.rawpowders.com/shop-by-goal/mental-health Gå ner i vikt: https: //www.rawpowders. com / shoppa efter mål / gå ner i vikt Gain muskler: https://www.rawpowders.com/shop-by-goal/gain-muscles Se till hälsa & skönhet: https://www.rawpowders.com/shop- by-goal / health-and-beauty Om du hittar vad du vill prova men ändå inte är säker, tveka inte att kontakta oss på sales@rawpowders.com

 

Vi är intresserade av att distribuera Raw Powders produkter. Vad ska jag göra?

Vi är också intresserade av samarbetsmöjligheter! Vänligen skriv till oss om ditt företag och vilka produkter du vill distribuera på sales@rawpowders.com

 

Vad skiljer Raw Powders från andra leverantörer?

Hela vår produktion är ren, vilket innebär att den inte har några mystiska och dolda formler, inga billiga och värdelösa ingredienser. Alla ingredienser som vi använder i våra produkter är laboratorietestade. Alla produkter har ett analyscertifikat som representerar kvaliteten på produkterna. Alla produkter vi erbjuder testas både av vårt team och professionella idrottare.

 

Accepterar Raw Powders PayPal-betalningar?

Tyvärr kan Raw Powders inte acceptera betalningar som skickas via PayPal för beställningar som görs på vår webbplats. Detta är inte vårt val. Som en allmän policy har PayPal gjort ett uppsåtligt val att inte arbeta med en rad leverantörer av nootropiska och / eller kosttillskott. Även om det är sant att vissa mindre leverantörer inom och utanför vår bransch kan erbjuda PayPal, är detta bara fallet eftersom de överskrider PayPal: s trösklar för internrevision. Vi uppmuntrar ytterligare frågor eller feedback angående denna policy som riktas till Paypals kundsupportteam.

 

Hur lång tid tar det för min beställning att skickas och vad är fraktkostnaderna?

Frakt inom EU tar vanligtvis 1-3 arbetsdagar via Express, 3-5 arbetsdagar genom Standard, 8-15 arbetsdagar via Post, frakt över hela världen tar 3-4 veckor. Inlägget kommer att leverera din beställning om du inte bor i EU: s territorium och till länder där paketstationer fungerar (t.ex. Norge, Tyskland eller USA). Fraktkostnaderna varierar beroende på paketvikt och plats (från 5 EUR till 20 EUR). Vi erbjuder gratis leverans till våra kunder till de flesta EU-länder, om värdet på din beställning är mer än 65 EUR. Det finns inga begränsningar för din paketvikt. Våra föremålsavgifter inkluderar vanligtvis alla skatter. För nästan alla europeiska länder kommer inga extra avgifter att tas ut. Men om du inte är bosatt i Europeiska unionen kan din försändelse bli föremål för vissa ytterligare skatter. Observera att om ditt land föredrar paketstationer kommer din leverans att skickas till din privata adress eller med tjänster av oregistrerad post. Observera: Kontrollera din adress innan du gör en beställning. Om din adress inte stämmer kommer paketet att skickas tillbaka till oss omlagring och återbetalningsavgifter tillkommer.

 

Hur kan jag spåra min beställning?

Spårningsnumret för din sändning kommer att ges i vårt e-postmeddelande. Det kan också ses i ditt användarkonto (i avsnittet "Orderhistorik") på www.rawpowders.com Om du när som helst vill veta exakt var dina produkter är, rekommenderar vi att du anger ditt spårningsnummer i Global Track & Trace Systemets webbplats: http://globaltracktrace.ptc.post/gtt.web/ eller http://www.qpost.com.qa/GlobalTrack.aspx eller http://17track.net/ För DPD-leveransspårning använd https: / /www.dpd.com/tracking.

 

Finns det en chans att min order kommer att beslagtagas av tullen?

Din beställning är helt säker då vi skickar från EU, det kommer inga problem med tullen. När vi skickar vår produkt från EU når 99,9% av våra leveranser destinationen i tid utan några störningar. Tullproblem kan uppstå för kunder som inte bor i EU-länder, även om 90% av transporter till länder utanför EU fortfarande når sin destination i tid.

 

Är det lagligt att importera en viss produkt till mitt land?

Innan du beställer produkterna rekommenderar vi att du kontrollerar om det är lagligt att importera till ditt land. Vi rekommenderar att du letar efter denna information på webbplatserna för lokala institutioner som ansvarar för produktimport i ditt land. Vi vill säga att regelverk och listor över förbjudna produkter i vissa länder ofta kan ändras, varför vi inte är ansvariga om din beställning kommer att förverkas av tullen.

 

Varför tar det så lång tid innan min leverans anländer?

Om du har gjort beställningen fram till 11:00 (tidszon UTC + 02: 00) kommer den att skickas samma dag och kommer (oftast) att nå destinationen inom 15 dagar (beroende på vilken fraktmetod du har valt). Även om det händer att sändningar tar upp till 21-28 dagar att anlända eftersom tidpunkten beror direkt på postkontorets arbete. Vi är verkligen ledsna för de olägenheter det kan medföra, men det är lite vi kan göra åt det. Vi lägger alla ansträngningar för att hålla våra kunder nöjda. Om du fortfarande har frågor kommer kundtjänst att svara på allt inom 24 timmar på arbetsdagar (det kan ta lite längre tid på helgerna).

 

Var och hur är min beställning förpackad?

Vi levererar alltid i diskret extra stark förpackning utan absolut indikation på vilka produkter som levereras. Det finns ingen indikation från utsidan av paketet innehållet eller vem det skickades av, kuriren kommer inte ens att känna till innehållet i paketet. Vi tar din integritet mycket seriöst och vi kan 100% garantera diskretion och integritet för dina beställda varor. Som ni kanske vet, på grund av den nya brittiska regeringens policyrestriktioner, var försäljningen av nootropiska kosttillskott praktiskt taget förbjudna försäljning av kosttillskott, så om du köper några nootropics från säljare i Storbritannien, var försiktig om din produkt är förpackad lagligt, testad i laboratorier, innehåller din beställda produkt licens för livsmedels- och säkerhetskontroller. I vissa fall är det möjligt att vissa leverantörer av nootropics fungerar olagligt. På grund av detta fall har Raw Powders Ltd fusionerats med UAB Sporto Inovacijos, ett företag i Litauen, Europa. Så bli inte förvånad om du ser att din beställning har packats och skickats från Litauen. Som Nootropic-kosttillskott är vi ansvariga för de lagliga villkoren för arbets- och förpackningsprodukter du har beställt. Så varje Raw Powders-produkt är säkert och lagligt förpackat i Raw Powders-lager i Litauen. Vi säljer våra produkter enligt EU-direktiv, så du kan vara 100% säker på att du får produkter som garanterar bästa kvalitet. Om du fortfarande har frågor kommer kundtjänst att svara på allt inom 24 timmar på arbetsdagar (det kan ta lite längre tid på helgerna).

 

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar