Meny
Din vagn

Omega 3-6-9 120 kapslar

Omega 3-6-9 120 kapslar
Omega 3-6-9 120 kapslar
Omega 3-6-9 120 kapslar
Omega 3-6-9 120 kapslar


Omega 3-6-9 120 kapslar
Fördelar
Innehåller DHA och EPA för hjärthälsa +
Innehåller omega-fettsyror +
Kosttillskott av hög kvalitet +
kr 142
Exkl moms: kr 142
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar

Få rabatt på din beställning | Kolla alla hjärtans dag-erbjudanden här

*Erbjudandet gäller 1-26 februari

**Rabattkoden är inte giltig för redan rabatterade varorRaw Powders ™ erbjuder Omega 3-6-9 kapslar!

Vad är Omega 3-6-9?

Eikosapentaenisk syra (EPA), dokosahexaenisk syra (DHA), och alfa-linolensyra (ALA) är komponenterna av omega 3-6-9. Även om omega-3, omega-6, och omega-9 alla är omättade syror så har de olika hälsofördelar, de alla är distinkta från varandra på grund av placering av deras dubbla förbindelser i deras kemiska strukturer, som också påverkar deras psykiska egenskaper och hälsofördelar. Medans omega-3 och omega-6 refereras till som essentiella fetter, de kan inte syntetiseras, det kan omega-9.

Varför Omega 3-6-9?

De tre Omega fettsyrorna har alla egna fördelar, men de tre fettsyrorna arbetar synergistiskt för att främja hjärta, hjärna och visuell hälsa. DHA hjälper för hälsosam, vilket gör det fördelaktigt för unga barn. Ytterligare, DHR är rådgivet för väntande mödrar då det stöder normal hjärn och ögonförmågas utveckling av foster eller ammande barn. Vitamin E hjälper att försvara celler mot skadande påverkningar, och ALA hjälper att upprätthålla kolesterolnivåer [1-8]

1. EPA och DHA kontribuerar till normal funktion av hjärta. Den positiva effekten är bedriven med 250 mg dagligen.

2. DHA intag kontribuerar till normal synutveckling för barn upp till 12 månader. Den positiva effekten är bedriven med ett dagligt intag av 100 mg. Då DHA är del av formeln, så måste det vara 0.3% i ordnng för att ha en positiv effekt.

3. DHA moderligt intag kontribuerar till normal hjärnutveckling av foster och ammande barn. Den positiva effekten bedrivs med 200 mg DHA, i tillägg till rekommenderad dos av fiskolja för vuxna, till exempel 250 mg DHA och EPA.

4. DHA moderligt intag kontribuerar till normal utveckling av öga av foster och ammande barn. Den positiva effekten bedrivs med 200 mg DHA, i tillägg till den rekommenderade dagliga dosen av fiskolja för vuxna, till exempel 250 mg DHA och EPA.

5. Vitamin E kontribuerar till skydd av celler från oxidativ stress.

6. DHA kontribuerar till underhåll av normal hjärnfunktion. Den fördelaktiga effekten skaffas med dagligt intag av 250 mg av DHA.

7. DHA kontribuerar till underhåll av normal syn. Fördelaktig effekt skaffas med en daglig dos av 250 mg DHA.

8. ALA kontribuerar till underhåll av normala kolesterolnivåer. Den fördelaktiga effekten skaffas med en daglig dos av 2 g av ALA.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Fiskolja (18 % EPA/12 % DHA, TG), organisk linfröolja, solrosfröolja, vitamin E (dl-alfa-tokoferylacetat), gelatinglycerin, vatten.


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Enligt FDA och EFSA kan alla de nämnda ingredienserna användas utan hälsorisker [1, 2].

Ta 1 kapsel en gång dagligen. Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Omega 3-6-9 120 kapslar

Totala recensioner (0)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar