Meny
Din vagn

Melatonin

Bästsäljaren
Melatonin 200 tabletter
Raw Powders ™ erbjuder melatonintabletter! Vad är Melatonin? Det viktigaste hormonet som gör att du känner dig sömnig är melatonin. Detta ämne tillverkas naturligt i vår kropp, i tallkottkörteln i hjärnan. Melatoninnivåerna, enligt vårt naturliga beteende, förblir låga under dagen eller när det ..
kr 157
Exkl moms:kr 157
Bästsäljaren
Melatoninpulver (MÅTTSKED INGÅR INTE)
Raw Powders ™ erbjuder rent melatoninpulver utan tillsatser! Vad är Melatonin? Det viktigaste hormonet som gör att du känner dig sömnig är melatonin. Detta ämne tillverkas naturligt i vår kropp, i tallkottkörteln i hjärnan för att vara mer specifik. Melatoninnivåerna, enligt vårt naturliga bete..
kr 225
Exkl moms:kr 225
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Här förklarar vi hur melatoninkosttillskott fungerar i kroppen och var du kan beställa melatonin på nätet utan recept.


Köpa Melatonintillskott på nätet. För hälsosam sömn och bättre prestanda

Här förklarar vi hur melatoninkosttillskott fungerar i kroppen och var du kan beställa melatonin på nätet utan recept.


Vilken skillnad kan melatonintillskott göra?

Den naturliga rytmen mellan dag och natt, som bygger på soluppgång och solnedgång, existerar inte längre i dag.

Konstgjort ljus i våra lägenheter, arbete framför ljusa skärmar eller de många timmarna framför smartphones och tv-skärmar påverkar den naturliga produktionen av melatonin. Dessutom kastar arbetsskift, nattarbete eller flygningar till andra tidszoner den naturliga sömnrytmen helt ur spel. Men även stress, ett överskott av alkohol, tobak och kaffe är ytterligare störande faktorer som kan störa den känsliga melatoninbalansen.

Ljusets naturliga effekt på vår kropp störs ofta, vilket innebär att tillräcklig melatoninbildning inte längre är möjlig. Rastlösa nätter, problem med att somna och hålla sig i sömn på grund av sömnlöshet är ofta resultatet.

Melatonintillskott säkerställer återställandet av en lämplig melatoninnivå och löser problem med att somna eller kunna sova. Dessutom kan melatonin hjälpa till att hantera följande symtom (samråd med läkare eller apotek rekommenderas alltid i förväg):

1. Sömnstörningar

2. Problem med att somna och hålla sig i sömn

3. Reglering av dag- och nattrytmen (t.ex. vid skiftarbete)

4. Humörsvängningar (t.ex. höstdepression)

5. Jetlag

6. Melatoninbrist på grund av olika underliggande sjukdomar


Kan melatonin finnas i livsmedel?

Å ena sidan produceras melatoninhormonet naturligt i människokroppen och finns i olika livsmedel som surkörsbär, pistaschmandlar, svamp, ägg och fisk. På lång sikt kan kroppen dock knappast ta upp de saknade mängderna via maten. Rent melatonin kan köpas som kosttillskott och tas in på ett målinriktat sätt.

Kan man beställa melatonin hälsokost på nätet i Sverige? Som kosttillskott kan du köpa melatonin lagligt i form av spray, tabletter eller pulver (här hos Raw Powders). Det är viktigt med rätt dosis de melatonina produkterna. För att till exempel förkorta tiden för att somna bör man ta en dos på 1 mg.


Kan man kombinera melatonintillskott med andra kosttillskott?

Vitaminer, näringsämnen och mineraler bör tas ofta. Men kan man också ta melatonin tillsammans med dessa kosttillskott? Med rätt dosering finns det för närvarande inga kända skadliga biverkningar med andra kosttillskottsprodukter. Läs mer om de bästa nootropics här

Läs mer om Melatonin: Fördelarna med melatoninMelatonin doseringMelatonin biverkningar

 


Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar