Meny
Din vagn

Noopept

Raw Powders ™ erbjuder rena Noopept 99% tabletter på 30 mg per tablett! Vad är Noopept? Noopept är en av de mest populära nootropics på marknaden. Enligt användarna verkar fördelarna med Noopept snabbt - den maximala koncentrationen av ämnet i kroppen kan nås inom 15-20 minuter efter intag, men ..
kr 338
Exkl moms:kr 338
RAW POWDERS ™ ERBJUDER RENT NOOPEPT 99% PULVER utan tillsatser! Vad är Noopept? Noopept är bland de mest eftertraktade tillskotten inom nootropics. Detta tillskott är exceptionellt eftersom den största effekten kan uppnås inom 15-20 minuter efter att du tagit det. Varför Noopept? Den största..
kr 484
Exkl moms:kr 484
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Noopept - nootropic för bättre koncentration och minne

För att öka den kognitiva prestandan, koncentrationen och minnesförmågan är kosttillskottet Noopept populärt i Tyskland men än så länge fortfarande ett insidertips.

Vi visar hur Noopept fungerar, vad du behöver veta om doseringen och var du kan beställa Noopept i Tyskland.

 

Hur fungerar det nootropiska preparatet Noopept?

Noopept utvecklades ursprungligen i Ryssland på 1970-talet för att förbättra hjärnfunktionen som hade skadats av alkohol eller olyckor. Noopept är i sin struktur och sitt verkningssätt mycket likt läkemedlet Piracetam, som används som ett antidemensmedel, dvs. främst vid demens.

Noopept patenterades som ett kosttillskott för att förbättra kognitiva förmågor, förbättra hjärnans prestanda, minne, koncentration och inlärningsförmåga. Många köper Noopept i Tyskland som stöd i studier eller för att förbättra prestationen i tentor. Det sägs också ha en antidepressiv, ångestdämpande effekt. Dess effektivitet vid behandling av strokepatienter och Alzheimers sjukdom undersöks för närvarande.

Användarna beställer Noopept främst på grund av dess skyddseffekt mot åldersrelaterad prestationsförsämring och hjärnskador (t.ex. alkoholmissbruk). Förmågan att tänka och lära och särskilt kort- och långtidsminnet sägs förbättras genom att ta Noopept.

Vidare kan Noopept beställas för att behandla följande symtom (samråd med läkare eller apotek om symtom och behandlingsalternativ rekommenderas förstås alltid i förväg):

- Koncentrations- och minnesstörningar

- Ångeststörningar

- Depression och orkeslöshet

- Demens och Alzheimers sjukdom (studier pågår).

- Psykisk försämring av hjärnan

 

Var kan man köpa Noopept i Tyskland?

För närvarande undersöks fortfarande noopeptets effekt på människor mer ingående. Hittills har dock läkemedlet visat en antioxidativ och antiinflammatorisk effekt i olika studier med djur. Den aktiva ingrediensen omfattas ännu inte av enhetliga rättsliga bestämmelser i hela världen - i Ryssland är den till exempel godkänd som ett medicinskt läkemedel och Noopept kan köpas där utan recept.

Den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten FDA har ännu inte godkänt produkten. Effekten sägs dock vara mycket lik den av Piracetam, som finns som receptbelagt läkemedel i många europeiska länder.

I Tyskland omfattas Noopept för närvarande av den tyska läkemedelslagen och kan därför inte köpas receptfritt på apotek. Ett alternativ skulle vara att beställa Noopept online i Tyskland och få det levererat hem.

 

Vilka typer av Noopept-produkter kan jag beställa?

Du kan köpa Noopept i pulver- eller kapselform. Det kan tas nasalt eller sublingualt, men effekten är mycket potent och svårbedömd. Om du vill köpa ren Noopept i Tyskland bör du definitivt leta efter högkvalitativ produktion och en hög renhetsgrad.

Noopept-tabletter är de mest populära och innehåller cirka 5 mg till 30 mg Noopept per dos. Noopept i tablettform rekommenderas för nybörjare och är lättare att hantera och dosera.

Om du föredrar att beställa Noopept pulver behöver du också en speciell mätsked för att kunna mäta doserna så exakt som möjligt.


Vad måste jag tänka på när jag doserar Noopept?

Noopept är mycket potent, vilket innebär att det absorberas snabbt av kroppen och får effekt efter en kort tid. Till att börja med räcker det därför med 5 mg Noopept en eller två gånger om dagen, särskilt för att kunna bedöma den egna kroppens reaktion i början. Den genomsnittliga dagliga dosen är cirka 10 mg till 30 mg Noopept.

Med alla nootropa läkemedel är det viktigt att börja med lägsta möjliga dos. Vid behov kan denna ökas, men med Noopept bör den vara 60mg till max. Om du vill köpa Noopept som pulver är det viktigt att mäta dosen exakt och även att hålla sig till den konsekvent. Du kan börja med en låg engångsdos på cirka 5 mg. För erfarna användare är det förstås mindre komplicerat och mer praktiskt att ta 30 mg Noopept-tabletter 1 till 2 gånger om dagen, även när man reser.

 

Har Noopept biverkningar?

Tolerabiliteten för Noopept beskrivs i allmänhet som mycket god. Vid höga eller för höga doser på över 60 mg per dag rapporteras ibland yrsel, rastlöshet, trötthet eller huvudvärk. Eftersom Noopept absorberas mycket bra, snabbt och fullständigt av kroppen, passerar det också blod-hjärnbarriären ganska snabbt och gastrointestinala problem undviks. Personer med kroniska sjukdomar som kardiovaskulära problem eller högt blodtryck bör dock söka medicinsk rådgivning i förväg. Nootropics och andra läkemedel är också tabu under graviditet eller amning utan medicinsk rådgivning, och resultaten av studierna om graviditet är ännu inte tillräckligt omfattande.

Du kan hitta mer information om Noopept fördelar, biverkningar och doser här.

 

Kan Noopept-produkter tas tillsammans med andra kosttillskott?

Ät hälsosamt, laga färsk mat, motionera, få mycket frisk luft, slappna av. Vi har alla goda intentioner, men ibland kommer livet och vardagsstressen i vägen. Arbete, hushåll, familj, barn - att leva hälsosamt är inte alltid lätt. Därför använder sig tyskarna i allt större utsträckning av kosttillskott. Enligt en undersökning från 2021 tar varannan tysk (53 %) kosttillskott, särskilt vitaminer (53 %), följt av mineraler (33 %) och proteiner (19 %). Nootropics, som är utformade för att förbättra våra kognitiva och fysiska prestationer, lindra stress och spänningar med mera, ökar också i popularitet. Här är de 11 bästa nootropiska smarta drogerna från RawPowders.Källor:

Statista: https://de.statista.com/prognosen/722012/umfrage-zum-konsum-von-nahrungsergaenzungsmitteln-in-deutschland

https://en.wikipedia.org/wiki/N-Phenylacetyl-L-prolylglycine_ethyl_ester

https://www.naturalis-bio.de/noopept/

https://noodoc.com/noopept/Textförfattare:

Kay Svegler

Kommunikation, PR, Amerikanska studier, University of Leipzig

Journalist och frilansskribent (t.ex. Süddeutsche Zeitung, BILD, MDR etc.).

Tidigare Senior PR Manager för Fischer Appelt, hållbarhet och mångfaldsansvarig för DKB.

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar