Meny
Din vagn

Noopept-tabletter

Bästsäljaren
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter


Noopept-tabletter
Fördelar
Betygsatt som en av våra "bästsäljare" +
Certifierat och godkänt för vegetarianer +
Högkvalitativt tillskott +
kr 338
Exkl moms: kr 338
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar
7689 enheter sålda

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder rena Noopept 99% tabletter på 30 mg per tablett!

Vad är Noopept?

Noopept är en av de mest populära nootropics på marknaden. Enligt användarna verkar fördelarna med Noopept snabbt - den maximala koncentrationen av ämnet i kroppen kan nås inom 15-20 minuter efter intag, men ytterligare forskning behövs. Det är därför de flesta användare rekommenderar att ta Noopept direkt innan mentalt krävande uppgifter - examen, presentation eller någon annan viktig händelse där du behöver fungera på topp.

Varför Noopept?

Den viktigaste fördelen med Noopept är att det antas ha avsevärda fördelaktiga effekter på kognitiv prestanda. De flesta människor som använder Noopept tar detta som deras vardagliga tillskott, och det hjälper dem mycket, särskilt med deras kognition.

Varning:

Om du är under medicinsk övervakning eller använder lugnande medel, kontakta din läkare innan du använder nootropics. Rådfråga din läkare innan du använder nootropics, om du har ett autoimmunt tillstånd, depression, är gravid eller ammar. Får inte användas av barn under 12 år. Använd inte när du använder maskiner eller kör fordon.

Mikrokristallin cellulosa, Dikalciumfosfat, Noopept (N-Phenylacetyl-L-prolylglycin etylester), Vegetabiliskt magnesiumstearat, Kiseldioxid (kiseldioxid).


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Vi rekommenderar att du tar en typisk Noopept-dosering som är cirka 15-30 mg dagligen. Ta 0,5-1 tablett en gång om dagen. Konsumera inte Noopept på kvällarna eftersom det kan störa sömnen - Noopept kan ha en inverkan på din sömnkvalitet men inte på att somna. Förvara på en sval, torr plats bort från direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Noopept-tabletter

Totala recensioner (26)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.

Bästa kundomdömen
1
4/5
This product really does help with your memory. I can think quicker and retain information better when I take Noopept, plus you don't need to take a full 30mg tablet, you can split it in two and you'll still get a great effect. It also works great with a cup of coffee or taken with a caffeine tablet. Great product. Raw Powders are superb.
Keith F
25/04/2021

Taggar: noopept , nootropics

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar