Meny
Din vagn

Noopept-tabletter

Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
SLUTSÅLD
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter
Noopept-tabletter


Noopept-tabletter
Fördelar
100% rent och utan tillsatser+
Betygsatt som en av våra "bästsäljare"+
Certifierat och godkänt för vegetarianer+
kr 355
Exkl moms: kr 355
  • Stock: SLUTSÅLD

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder rena Noopept 99% tabletter på 30 mg per tablett!

Vad är Noopept?

Noopept är en av de mest populära nootropics på marknaden. Enligt användarna verkar fördelarna med Noopept snabbt - den maximala koncentrationen av ämnet i kroppen kan nås inom 15-20 minuter efter intag, men ytterligare forskning behövs. Det är därför de flesta användare rekommenderar att ta Noopept direkt innan mentalt krävande uppgifter - examen, presentation eller någon annan viktig händelse där du behöver fungera på topp.

Varför Noopept?

Den viktigaste fördelen med Noopept är att det antas ha avsevärda fördelaktiga effekter på kognitiv prestanda. De flesta människor som använder Noopept tar detta som deras vardagliga tillskott, och det hjälper dem mycket, särskilt med deras kognition.

Varning:

Om du är under medicinsk övervakning eller använder lugnande medel, kontakta din läkare innan du använder nootropics. Rådfråga din läkare innan du använder nootropics, om du har ett autoimmunt tillstånd, depression, är gravid eller ammar. Får inte användas av barn under 12 år. Använd inte när du använder maskiner eller kör fordon.

Noopept 15 mg, mikrokristallin cellulosa, Dikalciumfosfat, Kroskarmellosnatrium, Magnesiumstearat, Kiseldioxid, Krita.
Vi rekommenderar att du tar en typisk Noopept-dosering som är cirka 15-30 mg (1 / 2-1 tablett) 1 till 3 gånger dagligen. Konsumera inte Noopept på kvällarna eftersom det kan störa sömnen - Noopept kan ha en inverkan på din sömnkvalitet men inte på att somna. Förvara på en sval, torr plats bort från direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Taggar: noopept , nootropics

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar