Meny
Din vagn

Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar

Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar
Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar
Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar
Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar


Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar
Fördelar
Betygsatt som en av våra "bästsäljare"+
Innehåller 500 mg per kapsel+
Ready-to-go kosttillskott+
kr 436
Exkl moms: kr 436
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder rent Phenibut-pulver utan tillsatser!

Vad är Phenibut?

Phenibut är en av de mest populära nootropics på marknaden idag. Beta-fenyl-gamma-aminosmörsyra-HCl, mer allmänt känd som fenibut, är en GABAergic nootropic som tros främja avkoppling och bättre humör, men ytterligare forskning behövs.

VIKTIGT! Du bör aldrig använda Phenibut med alkohol eller andra lugnande medel. Var uppmärksam på att du inte bör använda Phenibut under längre perioder (till exempel i två veckor utan paus). Det kan ha negativa effekter på din hälsa.

Varför Phenibut?

I flertalet rapporter och recensioner visar Phenibut-användare på några viktiga fördelar som de ser efter att ha använt Phenibut. De rekommenderar vanligtvis denna nootropic för personer som har ångest eller depressiva tendenser.

VARNING:

Om du är gravid eller ammar, kontakta läkare innan du använder produkten. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Överskrid inte det föreslagna intaget. Ta inte en ny dos inom 4 timmar under samma dag. Blanda inte med alkohol eller lugnande medel. De som tar monoaminoxidashämmare bör rådgöra med sin läkare innan de tar denna produkt. Det finns en risk för abstinenssymptom vid överanvändning. Daglig användning kan leda till tolerans. Ta den rekommenderade dosen upp till två gånger i veckan eller ta produkten i cykler med långa perioder utan användning. Förvara på en kall och torr plats. Använd inte denna produkt om säkerhetsförseglingen på förpackningen är trasig.

Phenibut (β-fenyl-γ-aminosmörsyra) 500 mg, mikrokristallincellulosa, Magnesiumstearat, Syloid 244, vegansk kapsel.
Den optimala dagliga dosen av fenibut är 250-1000 mg. Vi rekommenderar att du testar små doser först och inte överskrider den rekommenderade dosen. Fenibut har en ganska lång halveringstid vilket innebär att du behöver vänta några timmar efter konsumtion innan effekten visas. Skopa ingår i förpackningen! Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar