Meny
Din vagn

Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar

Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar
Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar
SLUTSÅLD
Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar
Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar


Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar
Fördelar
Betygsatt som en av våra "bästsäljare" +
Innehåller 500 mg per kapsel +
Ready-to-go kosttillskott +
kr 495
Exkl moms: kr 495
  • Stock: SLUTSÅLD
17001 enheter sålda

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder Phenibut kapslar!

EXPRESSFRAKT EJ TILLGÄNGLIG - VÄLJ INTE DENNA FRAKTMETOD!

Vad är Phenibut?

Phenibut är en av de mest populära nootropics på marknaden idag. Beta-fenyl-gamma-aminosmörsyra-HCl, mer allmänt känd som fenibut, är en GABAergic nootropic som tros främja avkoppling och bättre humör, men ytterligare forskning behövs.

VIKTIGT! Du bör aldrig använda Phenibut med alkohol eller andra lugnande medel. Var uppmärksam på att du inte bör använda Phenibut under längre perioder (till exempel i två veckor utan paus). Det kan ha negativa effekter på din hälsa. Nya studier varnar för riskerna och betonar försiktig konsumtion av detta tillskott.

Varför Phenibut?

I flertalet rapporter och recensioner visar Phenibut-användare på några viktiga fördelar som de ser efter att ha använt Phenibut. De rekommenderar vanligtvis denna nootropic för personer som har ångest eller depressiva tendenser.

VARNING:

Om du är gravid eller ammar, kontakta läkare innan du använder produkten. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Överskrid inte det föreslagna intaget. Ta inte en ny dos inom 4 timmar under samma dag. Blanda inte med alkohol eller lugnande medel. De som tar monoaminoxidashämmare bör rådgöra med sin läkare innan de tar denna produkt. Det finns en risk för abstinenssymptom vid överanvändning. Daglig användning kan leda till tolerans. Ta den rekommenderade dosen upp till två gånger i veckan eller ta produkten i cykler med långa perioder utan användning. Förvara på en kall och torr plats. Använd inte denna produkt om säkerhetsförseglingen på förpackningen är trasig.

Phenibut (β-fenyl-γ-aminosmörsyra) 500 mg, mikrokristallincellulosa, Magnesiumstearat, Syloid 244, vegansk kapsel.


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Den optimala dagliga dosen av fenibut är 250-1000 mg. Vi rekommenderar att du testar små doser först och inte överskrider den rekommenderade dosen. Fenibut har en ganska lång halveringstid vilket innebär att du behöver vänta några timmar efter konsumtion innan effekten visas. Skopa ingår i förpackningen! Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Phenibut HCL 500 mg. 90 kapslar

Totala recensioner (30)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Taggar: fenibut kapslar

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar