Meny
Din vagn

Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar

Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
-30 %
Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar


Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar
Fördelar
Förbättrar immunförsvaret +
Högkvalitativt tillskott +
Vegetariskt och veganvänligt +
Erbjudandet tar slut:
Dag
Timme
Min
Sek
kr 135
kr 193
Exkl moms: kr 135
 • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder Sea Moss & Bladderwrack vegetariska kapslar!

Vad är Sea Moss & Bladderwrack?

Båda ingredienserna är alger som finns på steniga kustlinjer i både Atlanten och Stilla havet och andra kringliggande vatten. Havsmossa eller även känd som irländsk mossa är en rödalg som mestadels ligger i Irland och Karibien där den användes i århundraden för behandling av olika sjukdomar. Detta ämne kom också från traditionell medicin när människor inte visste exakt hur denna ört fungerade. Nya studier har dock gett en tydligare bild av dessa två alger och dess fördelar.

Varför ska jag ta det?

Den största fördelen med denna kombination är dess positiva effekter på immunförsvaret. Båda algerna innehåller väsentliga näringsämnen som zink, magnesium, C-vitamin med flera. Medan Sea Moss hjälper till med matsmältningen och fyller viktiga vitaminer, stöder Bladderwrack sköldkörtelns hälsa. Dessutom kan denna kombination förbättra hudens och ledernas tillstånd.

Varning:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Irländska Sea Moss, Bladderwrack (Wildcrafted) Pulver, Vegetariskt kapsel (Hypromellos)


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Enligt FDA och EFSA kan alla de nämnda ingredienserna användas utan hälsorisker [1, 2].

Ta 1 portion 1-3 gånger dagligen.

Recensioner över Sea Moss 250mg & Bladderwrack 250 mg kapslar

Totala recensioner (1)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.

Bästa kundomdömen
1
4/5
Bra produkt!
Jag har använt dessa i ca 4 månader nu och upplever att de har hjälpt till att boozta mitt immunförsvar! Eftersom seamoss tillsammans med bladderwrack innehåller alla viktiga mineraler behöver jag inga andra tillskott. Jag upplever också att både mitt hår och min hud har förbättrats.
Sebastian
22/06/2022

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar