Meny
Din vagn
Viktigt meddelande: Alla Fedex-ordrar kan ha förseningar om möjligt, välj inte Fedex-frakt för tillfället!

Kelp 150 mcg 90 tabletter

Kelp 150 mcg 90 tabletter
Kelp 150 mcg 90 tabletter
Kelp 150 mcg 90 tabletter
Kelp 150 mcg 90 tabletter
Kelp 150 mcg 90 tabletter
Kelp 150 mcg 90 tabletter
Kelp 150 mcg 90 tabletter
Kelp 150 mcg 90 tabletter
Kelp 150 mcg 90 tabletter
Kelp 150 mcg 90 tabletter


Kelp 150 mcg 90 tabletter
Fördelar
Innehåller 150 mcg jod i en tablett +
Naturligt "Superfood" -tillskott +
Rik på antioxidanter +
kr 101
Exkl moms: kr 101
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar

Raw Powders™ erbjuder Kelp-tabletter!

Vad är Kelp?

Kelp är en typ av tång som växer i saltvatten nära kusten. Du känner redan till denna växt, trots att du inte visste det - Kelp producerar ett natriumalginat, som är ett förtjockningsmedel, nödvändigt för olika ätbara och oätbara produkter. Kelp kallas ofta för en supermat, eftersom den innehåller många hälsosamma näringsämnen (mineraler, vitaminer och antioxidanter) som kan gynna din hälsa och till och med förebygga olika sjukdomar. Denna tång innehåller 10 gånger fler mineraler än växter som växer i jorden. Och viktigast av allt är att tång är en fantastisk källa till jod.

Varför Kelp?

Kelp innehåller jodid som stöder din sköldkörtelfunktion och sköldkörtelhormoner. Dessutom reglerar jod nervsystemet, ämnesomsättningen, energiförbränningen; förbättrar hudens kondition och till och med den kognitiva aktiviteten. Kelp innehåller andra näringsämnen som är fördelaktiga för ditt immunförsvar och din matsmältning, till exempel magnesium, järn, kalcium, vitamin A och andra. Kelp är också en bra källa till antioxidanter som kan förebygga inflammation och K-vitamin, som är bra för blodkoagulation, ben och hjärthälsa.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Kelp (Fucus vesiculosus-pulver), Kalciumfosfat, Mikrocylincellulosa, Dibasiskt kalciumfosfatdihydrat (E 341 (ii)), Magnesiumstearat


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Enligt FDA och EFSA kan alla de nämnda ingredienserna användas utan hälsorisker [1, 2].

Vi rekommenderar att du tar 1 Kelp-tablett per dag efter mat. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Kelp 150 mcg 90 tabletter

Totala recensioner (2)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.

Bästa kundomdömen
1
5/5
Totally recommend
I've recently included the Kelp supplements into my diet and I can already feel the benefits of it, I seem to have a lot more energy, my body aches have reduced and my skin and hair look bettern than ever! Kelp is so versatile and I'm so happy that I've discovered these amazing supplements, I woul totally recommend them.
Alexandra
29/10/2021

Taggar: Kelp

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar