Meny
Din vagn

Magnesium treonat 600mg 90 kapslar

För sommaren
Magnesium treonat 600mg 90 kapslar
Magnesium treonat 600mg 90 kapslar
Magnesium treonat 600mg 90 kapslar
Magnesium treonat 600mg 90 kapslar


Magnesium treonat 600mg 90 kapslar
Fördelar
3 kapsel motsvarande Magnesium 133mg +
Rent och utan tillsatser +
Vegetariskt och veganvänligt +
kr 225
Exkl moms: kr 225
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar
1244 enheter sålda

Raw Powders™ erbjuder Magnesium treonat kapslar!

Vad är magnesiumtreonat?

Magnesiumtreonat, som även är känt som magnesium-L-treonat, är ett syntetiskt magnesium vilket bildas när magnesium och treonsyra går ihop. Denna syra produceras som en biprodukt av C-vitaminmetabolism. Proffs kan rekommendera magnesium L-treonat för stabilisering av magnesiumnivåer.

Varför Magnesium treonat?

Enligt forskning, så försäkrar adekvata nivåer av Magnesium i blodet normal funktionering av nervsystemet, muskler, ben, och upprätthållande av normalt psykologiskt skick.[1-10].

1. Magnesium kontrubuerar till reduktion av trötthet och utmattning.

2. Magnesium kontribuerar till elektrolyt balans.

3. Magnesium kontribuerar till normal contributes to normal energigivande ämnesomsättning.

4. Magnesium gör normal funktionering av nervsystemet.

5. Magnesium kontribuerar till normal muskelfunktion.

6. Magnesium kontribuerar till normala proteinsynteser.

7. Magnesium kontribuerar till normal psykologisk funktion.

8. Magnesium kontribuerar till upprätthållning av normala ben.

9. Magnesium kontribuerar till upprätthållande av normala tänder.

10. Magnesium har en roll i process av celldelning.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Magnesium (från 1800 mg Magtein™ magnesium L-treonat) 133 mg, Rismjöl, Vegetabiliskt kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), Vegetabiliskt magnesiumstearat, Kiseldioxid (kiseldioxid).


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Enligt FDA och EFSA kan alla de nämnda ingredienserna användas utan hälsorisker [1, 2].

Mängd per portion - 3 kapslar Magnesium treona 600 mg. Förvaras på en sval, torr plats bort från direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Magnesium treonat 600mg 90 kapslar

Totala recensioner (0)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar