Meny
Din vagn

Vitamin D3 4000UI 120 kapslar

Vitamin D3 4000UI 120 kapslar
Vitamin D3 4000UI 120 kapslar
-15 %
Vitamin D3 4000UI 120 kapslar
Vitamin D3 4000UI 120 kapslar


Vitamin D3 4000UI 120 kapslar
Fördelar
Förbättrar immunförsvaret +
Kan reglera humöret och minska depression +
Kosttillskott av hög kvalitet +
Erbjudandet tar slut:
Dag
Timme
Min
Sek
kr 86
kr 101
Exkl moms: kr 86
  • Stock: I lager - skickas vanligtvis inom 24 timmar

Få rabatt på din beställning | Kolla alla hjärtans dag-erbjudanden här

*Erbjudandet gäller 1-26 februari

**Rabattkoden är inte giltig för redan rabatterade varorRaw Powders™ erbjuder D3-vitamin!

Vad är D3-vitamin?

A fat-soluble vitamin D3 aids the body's absorption of calcium and phosphorus. For the development and maintenance of healthy bones and other tissues, it's crucial to consume the recommended amounts of vitamin D. According to studies, vitamin D3 (cholecalciferol) boosts vitamin D blood levels more effectively than vitamin D2.

Varför D3-vitamin?

Ett fettlösligt vitamin D3 hjälper kroppen att ta upp kalcium och fosfor. För utveckling och underhåll av friska ben och andra vävnader är det viktigt att få i sig de rekommenderade mängderna D-vitamin. Enligt studier ökar vitamin D3 (cholecalciferol) D-vitaminnivåerna i blodet mer effektivt än vitamin D2.

1. D-vitamin bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor.

2. D-vitamin bidrar till normala kalciumnivåer i blodet.

3. D-vitamin bidrar till upprätthållandet av normala ben.

4. D-vitamin bidrar till upprätthållandet av normal muskelfunktion.

5. D-vitamin bidrar till upprätthållandet av normala tänder.

6. D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion.

7. D-vitamin har en roll i celldelningsprocessen.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Virgin olivolja, gelatin (bovint ben), glycerin, renat vatten, vitamin D3 (1 miljon IE/G) (tillhandahåller: vitamin D3 4000 IE).


"Övriga ingredienser" i kapslar och tabletter.

När vi lyfter fram uttrycket "andra ingredienser" avser vi följande komponenter som inte är en del av den primära substansen. Dessa krävs fortfarande för kompletterande former såsom kapslar och tabletter.

Bindemedel, hjälpämnen och fyllmedel är nödvändiga för tidigare nämnda typer av kosttillskott - de är bulkmedel som håller ihop hela innehållet, vilket säkerställer bättre konsumtion och absorption.

Dessutom finns det två olika typer av hjälpämnen, bindemedel och fyllmedel - syntetiska och naturliga. Raw Powders uppdrag för idag är att eliminera så många syntetiska ingredienser som möjligt och göra kosttillskott "renare". Därför förbättrar vi fortfarande våra formler och letar efter de bästa komponenterna. Så nu kommer vi att representera alla bindemedel och fyllmedel som vi använder i Raw Powders-tillskott:

Magnesiumstearat: reglerar klibbigheten och flytbarheten. Till exempel, om den primära substansen inte är tillräckligt pulverformig, kommer den inte att fylla kapseln på grund av dess klibbighet. Samma sak med den alltför pulverformiga substanser. Magnesiumstearat är tillverkat av magnesium och stearinsyra, som härstammar från vegetabilisk olja. Alla Raw Powders-tillskott innehåller en mycket liten mängd magnesiumstearat (3-8 mg). Magnesiumstearat är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Mikrokristallin cellulosa: är ett fyllmedel som vi just nu ersätter med rismjöl. Vårt matsmältningssystem kan inte absorbera mikrokristallin cellulosa (det passerar oabsorberat). Fyllmedel ser till att kapseln och tabletten fylls i rätt proportioner - fyller håligheter som förblir tomma.

Rismjöl: ett fyllmedel som kan absorberas i mag- och tarmkanalen. Rismjöl är ett naturligt, glutenfritt fyllmedel.

Hypromellos: är själva kapseln (täcker innehållet inuti). Hypromellos är en form av cellulosa som kan konsumeras av vegetarianer och veganer. Standardstorlekarna på en kapsel är 0,68 ml (250 - 400 mg) eller 0,95 ml (350 mg - 700 mg). Därför bör det minsta innehållet av ett primärt tillskottsämne vara 250 mg, för att fylla hela kapseln själv. Men på grund av doseringsinstruktioner når substansen inte den minsta erforderliga kapaciteten. På grund av det behövs sådana fyllmedel som mikrokristallin cellulosa eller rismjöl - för att fylla luckorna. Detta ämne gör Raw Powders kapslar lämpliga för vegetarianer och veganer.

Maltodextrin: ett annat fyllmedel, som används i tabletter. Människokroppen smälter maltodextrin, det är också glutenfritt. Men maltodextrin innehåller mycket socker, så personer som har problem med höga blodsockernivåer bör rådfråga en läkare.

Kiseldioxid (Silica eller Syloid 244): Kiseldioxid skyddar tillskottet från fukt och stödjer den stabila formen av en kapsel. Denna komponent finns i örter, växter och fiberrika livsmedelskällor. Kiseldioxid hjälper till att underhålla hud, ben, naglar, hår och tänder.

Gelatin: är själva kapseln/mjuk gel (täcker innehållet inuti). Gelatin är en naturlig förening, rik på protein, dock inte vegansk. Gelatin är viktigt för ben, naglar, hår och leders hälsa.

Kalciumvätefosfat: är ett bindemedel som används vid tillverkning av tabletter. Dikalciumfosfat binder hela innehållet till en fast tablettform. Sammansättningen är sammansatt av fosfor och kalcium, vilket är väsentligt för ben, hjärta, tänder, blod, celler och muskelhälsa.

Glycerin: ett sötningsmedel som har fuktgivande egenskaper.

Enligt FDA och EFSA kan alla de nämnda ingredienserna användas utan hälsorisker [1, 2].

Som kosttillskott tar du 1 kapsel per dag med mat. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Vitamin D3 4000UI 120 kapslar

Totala recensioner (0)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar