Meny
Din vagn

Ambassadörer


EMMA FRANKLIN

Jag är en UK-holistisk hälso- och wellnessblogger som började återhämta sig efter en kronisk sjukdom.

Jag började på denna resa av hälsa och välbefinnande efter att ha upplevt komplex kronisk sjukdom i mer än tio år utan någon förklaring till varför jag var sjuk eller någon värdefull hjälp från västerländsk konventionell medicin.

Genom min egen forskning upptäckte jag att orsaken till min kroniska sjukdom är Lyme Disease och har haft behandling i några år nu. Jag delar allt jag har lärt mig under min återhämtning med andra online och hoppas att hjälpa dem också.

Jag lever också med ett lågt toxin, en naturlig livsstil och har ett intresse för allt som har med holistisk hälsa och välbefinnande att göra.
* För att stödja våra ambassadörer vänligen klicka på knappen, ambassadören får 5% provision från ditt köp;)

AURIMAS VALUJAVIČIUS

Hallå! Jag är Aurimas Valujavičius, en litauisk från Kaunas. Jag är 26 år gammal. Att utforska världen är min huvudsakliga aktivitet. Och jag gör det på så många olika sätt som möjligt - jag cyklar, går promenader, åker rollskridskor, paddlar kajak osv.

Jag har också några hobbyer som att träna i gymmet, pyrografi, spela gitarr och mycket mer. Jag älskar YouTube och andra sociala medieplattformar där jag kan dela mina äventyr med min publik. Om du har hobbyer som jag, borde du definitivt åka på äventyr med mig !! ;)

Med vänliga hälsningar, Aurimas
* För att stödja våra ambassadörer vänligen klicka på knappen, ambassadören får 5% provision från ditt köp;)

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar