Meny
Din vagn

Go Natural 1 kg Vassleprotein

Go Natural 1 kg Vassleprotein
Go Natural 1 kg Vassleprotein
SLUTSÅLD
Go Natural 1 kg Vassleprotein
Go Natural 1 kg Vassleprotein


Go Natural 1 kg Vassleprotein
Fördelar
Perfekt kosttillskott efter träning +
Stort urval av olika smaker +
Vegetariskt +
kr 394
Exkl moms: kr 394
  • Stock: SLUTSÅLD
11 enheter sålda

Tillgängliga alternativ

RAW POWDERS ™ ERBJUDER HÖG KVALITET GO NATURAL PULVER MED SMAK!

VAD ÄR GO NATURAL PULVER?

GO NATURAL är ett högkvalitativt vassleproteintillskott som berikar din dagliga kost med den stora mängden protein. Den är idealisk för män och kvinnor som vill optimera sin kroppsvikt såväl som det dagliga intaget av protein och kalorier. Extraherad från gräsmatad komjölk, GO NATURAL är den renaste proteinkällan som inte innehåller några konstgjorda ingredienser. GO NATURAL vassleprotein är inte bara supernärande och välsmakande utan har också ett litet fett- och sockerinnehåll, vilket är en stor fördel om du försöker hålla din dagliga kost näringsrik och balanserad.

Vad skulle jag veta om GO NATURAL?

NATURAL vassleprotein är till nytta för alla som gillar fitness och hälsosam livsstil. Varje servering av exakt sammansatt GO NATURAL vassleprotein ger dig 24 g protein och över 5 g grenade aminosyror (BCAA) som behövs för att säkerställa dina träningsmål. GO NATURAL är ett optimalt kosttillskott för dig oavsett om du vill hålla en balanserad kost, gå ner i vikt, behålla eller bygga muskler. Det finns två olika alternativ för GO NATURAL vassleprotein: smaksatt och utan smak. Det smaklösa alternativet är bra för människor som gillar att experimentera med vassleprotein: tillsätt proteinpulver till smoothies, prova recept på bakning av protein, blanda det med olika frukter och bär, söta det med honung eller sylt. För dem som gillar det traditionella smaksatta proteinet, erbjuder GO NATURAL en mängd olika smaker: t.ex. vanilj, jordgubbe och choklad.

Vassleproteinkoncentrat 80%, vaniljsmak *, jordgubbssmak *, reducerat fettkakaopulver *, chokladsmak *, färg (rödbetsextrakt), sötningsmedel (Stevia, Splenda), (innehåller emulgeringsmedel: sojalecitin). * Ingredienser kan variera beroende på produktsmak
Blanda 1 skopa GO NATURAL WHEY PROTEIN med 200 -300 ml kallt vatten eller mjölk med låg fetthalt, tillsätt några naturliga smaker (jordgubbar, blåbär eller honung). Använd en mixer eller handhållen shaker, blanda i 30 sekunder. Ta 1-3 portioner dagligen mellan måltiderna, beroende på det dagliga behovet av proteiner. Förvara på en sval, torr plats bort från direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Go Natural 1 kg Vassleprotein

Totala recensioner (10)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Taggar: Go Natural

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar