Meny
Din vagn

Hordenin 98% pulver, 30 g

EJ I LAGER
Hordenin 98% pulver, 30 g
Hordenin 98% pulver, 30 g
Hordenin 98% pulver, 30 g
Hordenin 98% pulver, 30 g


Hordenin 98% pulver, 30 g
Fördelar
Innehåller 3000mg per portion +
Rent och utan tillsatser +
Vegetariskt och veganvänligt +
kr 247
Exkl moms: kr 247
  • Stock: SLUTSÅLD
0 enheter sålda

Raw Powders ™ erbjuder rent Hordenin-pulver utan tillsatser!

Vad är Hordenin?

Hordenin (även känd som N, N-dimetyltyramin) sägs vara en mycket kraftfull komponent. Det är en naturlig fenetylaminförening som finns i många olika växter. Våra kunder säger att Hordenin är ett oersättligt tillskott för att kontrollera aptiten och öka ämnesomsättningen. Hordenin kallas ofta en "naturlig energikälla". Biverkningar av detta kosttillskott har rapporterats om man inte följer den rekommenderade dosen.

Varför Hordenin?

Våra kunder säger att energin som kommer från Hordenin har en positiv inverkan på fokus & motivation. Hordenin sägs hjälpa till att skydda dig från olika distraktioner och förbättra ditt fokus, men ytterligare forskning krävs. Du bör också veta att Hordenin som näringsämne anses generellt vara mycket säkert.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

Ren hordenin (N, N-dimetyltyramin)
Vi rekommenderar att du tar 1/2 skopa (30 mg) 2-3 gånger dagligen. 30 mg är den optimala dosen av Hordenin. Om du vill att Hordenin ska fungera mer effektivt, försök ta dosen cirka 30 minuter före eller efter din dagliga rutin. Om ditt mål är en fettförlust - ta din dos tidigt på morgonen och en annan dos efter 6 timmar. Förvara på en sval, torr plats bort från direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Hordenin 98% pulver, 30 g

Totala recensioner (14)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Taggar: herdonine

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar