Meny
Din vagn

Phenibut FAA 250mg 90 kapslar

Phenibut FAA 250mg 90 kapslar
Phenibut FAA 250mg 90 kapslar
SLUTSÅLD
Phenibut FAA 250mg 90 kapslar
Phenibut FAA 250mg 90 kapslar


Phenibut FAA 250mg 90 kapslar
Fördelar
Innehåller 250 mg per portion +
Rent och utan tillsatser +
Vegetariskt och veganvänligt +
kr 484
Exkl moms: kr 484
  • Stock: SLUTSÅLD
2097 enheter sålda

Raw Powders™ erbjuder Phenibut FAA kapslar!

EXPRESSFRAKT EJ TILLGÄNGLIG - VÄLJ INTE DENNA FRAKTMETOD!

Vad är Phenibut FAA?

Phenibut FAA är en slags form utav Phenibut. Den har pH som är nära till neutralt, som gör detta idealiskt för sublinguell administrering. Phenibut FAA är 15% mer effektivt än Phenibut HCl och ger en potentare effekt. Fenibut, eller beta-fenyl-gamma-aminosmörsyra HCl, är ett GABAergic tillägg (som hämmar signalsubstanser) minskar känslighet hos vissa hjärnceller, vilket ger önskade förmåner. VIKTIGT! Du ska aldrig använda Phenibut med alkohol eller andra lugnande medel. Du ska inte använda Phenibut under en lång tid (till exempel två veckor utan stopp). Det kan ge negativa effekter på din hälsa. Nya studier varnar för risker och säger att man ska vara försiktig med konsumering av detta tillägg.

Varför Phenibut?

Raw Powders erbjuder bara Phenibut supplement med bra kvalitet med en ny uppdaterad formel. Phenibut FAA i form av kapslar tillverkas för de som söker att mäta dosering lätt. Raw Powders förser vegeterianer med GMO och glutenfritt Phenibut.

VARNING:

Är du gravid eller ammar, kontakta då vården innan du använder denna produkt. SKA FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Ta inte mer än rekommenderat. Dosera inte inom 4 timmar samma dag. Blanda icke med alkohol eller medel som är lugnande. De som tar monoaminoxidas hämmare bör tala med läkare innan tagande av produkten. Det finns risk att det blir abstinensbesvär om man överanvänder. Daglig användning kan skapa tolerans. Ta en daglig dos på upp till två gånger på en vecka eller en cykel med långa perioder då du inte tar. Förvara detta på en sval och torr plats. Använd icke denna produkt om det är så att säkerhetsförseglingen på flaskan är bruten

Phenibut FAA (4-Amino-3-fenylsmörsyra, fri aminosyra), mikrokristallin cellulosa, rismjöl, vegetabiliskt kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), vegetabiliskt magnesiumstearat, kiseldioxid (kiseldioxid).

Ta 1 kapsel 1-3 gånger dagligen.

Recensioner över Phenibut FAA 250mg 90 kapslar

Totala recensioner (1)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar