Meny
Din vagn

Mikroniserat kreatinpulver

EJ I LAGER
Mikroniserat kreatinpulver
Mikroniserat kreatinpulver
Mikroniserat kreatinpulver
Mikroniserat kreatinpulver
Mikroniserat kreatinpulver
Mikroniserat kreatinpulver
Mikroniserat kreatinpulver
Mikroniserat kreatinpulver


Mikroniserat kreatinpulver
Fördelar
Rent och utan tillsatser +
Stödjer högintensiv träning +
Vegetariskt +
Erbjudandet tar slut:
Dag
Timme
Min
Sek
kr 85
kr 214
Exkl moms: kr 85
  • Stock: SLUTSÅLD
131 enheter sålda

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder rent mikroniserat kreatinpulver utan tillsatser!

Vad är mikroniserat kreatin?

Raw Powders ™ Micronized Creatine är rent, säkert och HPLC-testat kreatinmonohydrat. Raw Powders™ Micronized Creatine är gjord av den mest använda formen av kreatin - kreatinmonohydrat (CM). CM är ett ämne som naturligt finns i människokroppen som kreatinfosfat (CP), fri form av kreatin. 95% kreatin lagras i musklerna och det används som den huvudsakliga energikällan (ATP). Den används i kortvariga högintensiva skurar. Snabb utarmning av kreatinförråd i muskelvävnad kan leda till minskad prestanda.

Varför mikroniserat kreatin?

Tillskott med högkvalitativ CM ökar kreatinbutikerna i kroppen och förbättrar den övergripande prestandan vid högintensiv träning samt motståndsträning. Användningen av kreatin är säker och hjälper till att öka muskelmassa, kraftuttag och påskynda återhämtningen. Det kan också öka testosteronnivåerna och benmineraldensiteten. Vem kan dra nytta av att ta kreatintillskott? Kreatin rekommenderas för kroppsbyggare, tyngdlyftare, de flesta uthållighetsidrottare.

VARNING:

Rådfråga läkare innan du börjar använda något tillskott om du är gravid, tar något annat läkemedel eller har någon sjukdom. Vid oönskade fysiska eller mentala förändringar, diskutera användning och dosering med din läkare. Alla kosttillskott är förbjudna för personer under 18 år.

100% mikroniserat kreatin monohydrat pulver.
Rekommenderad dosering av mikroniserat kreatin är 5000 mg. Hur man använder det? Vi rekommenderar att du blandar 1 skopa CM (5000 mg) med 100-150 ml vatten 1 eller 2 gånger per dag. Du kan byta ut vatten med juice om du vill. Förvara det på en sval, torr plats från direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Mikroniserat kreatinpulver

Totala recensioner (1)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Taggar: kreatin

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar