Meny
Din vagn

Phenibut HCL pulver

Phenibut HCL pulver
Phenibut HCL pulver
SLUTSÅLD
Phenibut HCL pulver
Phenibut HCL pulver


Phenibut HCL pulver
Fördelar
Betygsatt som en av våra "bästsäljare" +
Certifierat och godkänt för vegetarianer +
Rent och utan tillsatser +
kr 338
Exkl moms: kr 338
  • Stock: SLUTSÅLD
22833 enheter sålda

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder rent Phenibut-pulver utan tillsatser!

EXPRESSFRAKT EJ TILLGÄNGLIG - VÄLJ INTE DENNA FRAKTMETOD!

Vad är Phenibut?

Phenibut är en av de mest populära nootropics på marknaden idag. Beta-fenyl-gamma-aminosmörsyra-HCl, mer allmänt känd som fenibut, är en GABAergic nootropic som tros främja avkoppling och bättre humör, men ytterligare forskning behövs.

VIKTIGT! Du bör aldrig använda Phenibut med alkohol eller andra lugnande medel. Var uppmärksam på att du inte bör använda Phenibut under längre perioder (till exempel i två veckor utan paus). Det kan ha negativa effekter på din hälsa. Nya studier varnar för riskerna och betonar försiktig konsumtion av detta tillskott.

Varför Phenibut?

I flertalet rapporter och recensioner visar Phenibut-användare på några viktiga fördelar som de ser efter att ha använt Phenibut. De rekommenderar vanligtvis denna nootropic för personer som har ångest eller depressiva tendenser.

VARNING:

Om du är gravid eller ammar, kontakta läkare innan du använder produkten. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Överskrid inte det föreslagna intaget. Ta inte en ny dos inom 4 timmar under samma dag. Blanda inte med alkohol eller lugnande medel. De som tar monoaminoxidashämmare bör rådgöra med sin läkare innan de tar denna produkt. Det finns en risk för abstinenssymptom vid överanvändning. Daglig användning kan leda till tolerans. Ta den rekommenderade dosen upp till två gånger i veckan eller ta produkten i cykler med långa perioder utan användning. Förvara på en kall och torr plats. Använd inte denna produkt om säkerhetsförseglingen på förpackningen är trasig.

Ren fenibut (B-fenyl-Y-aminosmörsyra).
Den optimala dagliga dosen av Phenibut är 250-1000 mg. Vi rekommenderar att du testar små doser först och inte överskrider den rekommenderade dosen. Phenibut har en ganska lång halveringstid vilket innebär att du bör ta det och vänta några timmar på effekt att visas. Skopa ingår i förpackningen! Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Phenibut HCL pulver

Totala recensioner (37)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.

Bästa kundomdömen
1
4/5
Besonders effektiv
Hier findest du ein gutes Schlafmittel und auch für soziale Interaktion en besonders (!) gut geeignet.
Laura Möser
28/08/2021

Taggar: fenibut , nootropic

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar