Meny
Din vagn

Fluor Phenibut pulver

EJ I LAGER
Fluor Phenibut pulver
Fluor Phenibut pulver
Fluor Phenibut pulver
Fluor Phenibut pulver


Fluor Phenibut pulver
Fördelar
Innehåller 50-600 mg per portion +
Rent och utan tillsatser +
Vegetariskt och veganvänligt +
kr 540
Exkl moms: kr 540
  • Stock: SLUTSÅLD
4394 enheter sålda

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder rent F-Phenibut-pulver utan tillsatser!

EXPRESSFRAKT EJ TILLGÄNGLIG - VÄLJ INTE DENNA FRAKTMETOD!

Vad är F-Phenibut?

F-Phenibut (även känd som Fluorophenibut och Fluorobut) är ett depressivum för centrala nervsystemet och nära besläktad strukturanalog av fenibut. F-Phenibut har en effektprofil som liknar fenibut men med en snabbare start, signifikant ökad potens och kortare total varaktighet. Det har nyligen blivit tillgängligt via online-kemikalieförsäljare, även om lite är känt om detta ämne, särskilt dess potentiella toxicitet och missbrukspotential.

Varför F-Phenibut?

Phenibut är bara en modifierad version av den naturligt förekommande GABA-signalsubstansen; deras kemiska strukturer är praktiskt taget identiska förutom en ytterligare fenylsidogrupp i Phenibut. När det samverkar med centrala nervsystemet antas det hjälpa till att sänka nivåerna av överspänning i hjärnan.

VARNING:

Om du är gravid eller ammar, rådgör med läkare innan du använder denna produkt. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Överskrid inte föreslaget intag. Dosera inte inom 4 timmar samma dag. Blanda inte med alkohol eller lugnande medel. De som tar monoamin-oxidas-hämmare bör rådgöra med sin läkare innan de tar denna produkt. Det finns en risk för abstinenssymptom vid överanvändning. Daglig användning kan leda till tolerans. Ta daglig dosering upp till två gånger i veckan eller ta produkten i cykler med långa perioder utan användning. Förvara på en kall och torr plats. Använd inte denna produkt om säkerhetsförseglingen på flaskan är trasig.

Ren F-fenibut (fluorofenibut)
Den optimala dagliga dosen av F-Phenibut är 50-600 mg. Vi rekommenderar att du testar små doser först och inte överskrider den rekommenderade dosen. Phenibut har en ganska lång halveringstid vilket innebär att du ska ta det och vänta några timmar på att effekten ska uppträda. Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Fluor Phenibut pulver

Totala recensioner (16)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.

Bästa kundomdömen
1
5/5
Oh my god
Oh my god, this is some potent stuff..i could never imagine how potent it would be. Be careful. 5/5
Joel
21/08/2021

Taggar: fenibut , nootropic

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar