Meny
Din vagn

Phenibut FAA pulver

Phenibut FAA pulver
Phenibut FAA pulver
Phenibut FAA pulver
Phenibut FAA pulver
SLUTSÅLD
Phenibut FAA pulver
Phenibut FAA pulver
Phenibut FAA pulver
Phenibut FAA pulver


Phenibut FAA pulver
Fördelar
Betygsatt som en av våra "bästsäljare" +
Certifierat och godkänt för vegetarianer +
Rent och utan tillsatser +
kr 416
Exkl moms: kr 416
  • Stock: SLUTSÅLD
5538 enheter sålda

Tillgängliga alternativ

Raw Powders ™ erbjuder rent Phenibut FAA-pulver utan tillsatser!

EXPRESSFRAKT EJ TILLGÄNGLIG - VÄLJ INTE DENNA FRAKTMETOD!

Vad är Phenibut FAA?

Phenibut FAA är Phenibut i sin fria aminosyreform. Det är mycket nära neutralt pH, vilket gör det mycket lämpligt för sublingual administrering. När det konsumeras på vanligt sätt är Phenibut FAA 15% effektivare än Phenibut HCl, men har annars få fördelar. Fenibut är ett av de mest populära nootropiska tillskotten på marknaden idag, och är ett ämne som tros ha en positiv inverkan på kognitiv funktion samt sömn och humör, men ytterligare forskning behövs. Det är mest känt mellan användare för dess förmodade fördelar vid behandling av sömnlöshet, allmänt ångestsyndrom och stress. Användare som prövat denna nootropic hävdar att den mest imponerande effekten de upplevde var känslan av fullständig avkoppling. Viktigast av allt, den lugnande effekten av detta ämne verkar inte påverka koncentrationsförmågan och är inte känt för att lämna en dimmig känsla. Nya studier varnar för riskerna och betonar försiktig konsumtion av detta tillskott.

Varför Phenibut FAA?

Fenibut kan förbättra humöret. Fenibut är ett derivat av gamma-aminosmörsyra (GABA), som är en primär signalsubstans som verkar i det centrala nervsystemet. Fenibut har en liknande molekylär struktur som GABA men passerar blod-hjärnbarriären mer effektivt. Denna nootropic antas ha antidepressiva egenskaper och kan minska irritabilitet, men ytterligare forskning behövs. Enligt många användare kan Phenibut också hjälpa dig att få bättre sömn och att vakna mer utvilad. Det är också känt att ha en stark lugnande och avslappnande effekt.

VARNING:

Om du är gravid eller ammar, kontakta en vårdpersonal innan du använder produkten. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Överskrid inte det föreslagna intaget. Ta inte en ny dos inom 4 timmar samma dag. Blanda inte med alkohol eller lugnande medel. De som tar monoaminoxidashämmare bör rådgöra med sin läkare innan de tar denna produkt. Det finns en risk för abstinenssymptom vid överanvändning. Daglig användning kan leda till tolerans. Ta den rekommenderade dosen upp till två gånger i veckan eller ta produkten i cykler med längre perioder utan användning. Förvara på en kall och torr plats.

Ren fenibutpulver (B-fenyl-Y-aminosmörfri aminosyra).
Den optimala dagliga dosen av Phenibut är 250-1000 mg. Vi rekommenderar att du provar små doser först och inte överskrider den rekommenderade dosen. Phenibut har en ganska lång halveringstid vilket innebär att du bör vänta några timmar på effekten att märkas. Skopa för dosering ingår i förpackningen! Förvara på en sval, torr plats och inte i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost.

Recensioner över Phenibut FAA pulver

Totala recensioner (26)
Klicka här för att skriva en recension om du vill lägga till en recension för den här produkten.


Taggar: fenibut , nootropic

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar