Meny
Din vagn

Kreatin

Raw Powders ™ erbjuder rent mikroniserat kreatinpulver utan tillsatser! Vad är mikroniserat kreatin? Raw Powders ™ Micronized Creatine är rent, säkert och HPLC-testat kreatinmonohydrat. Raw Powders™ Micronized Creatine är gjord av den mest använda formen av kreatin - kreatinmonohydrat (CM). CM ä..
kr 214
Exkl moms:kr 214
Raw Powders ™ erbjuder rent Creatine HCL-pulver utan tillsatser! Vad är Creatine HCL? Raw Powders ™ Creatine HCL består av 100% kreatinhydroklorid, vilket är kreatin med högre absorptionshastighet och löslighet jämfört med andra former. Kreatin HCL är ett av de mest populära tillskotten bland i..
kr 180
Exkl moms:kr 180
Kreatin glukonat pulver 250 gram
SLUTSÅLD
Raw Powders ™ erbjuder rent kreatinglukonat pulver utan tillsatser! Vad är kreatinglukonat? Raw Powders™ presenterar rent 100% kreatinglukonat - en ganska ny form av kreatin där kreatinet är bundet till en glukosmolekyl. Raw Powders™ Kreatinglukonat är laboratorietestat, rent (utan fyllnadsmede..
kr 157
Exkl moms:kr 157
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)

Kreatin - fitness & kraft tillskottet!

Kreatin är en organisk sammansättning, huvudakligen involverat i energimetabolism, skelett och muskelbyggnad i kroppen. Substansen upptäcktes på 1900-talet och mottog Grekiska namnet för kött.

Det används nu inte bara i matindustrin utan också inom medicin och som ett diettillskott.


Användning av kreatin:

- Kreatintillskott inom viktträning och muskellbyggnad.

- Kreatintillskott för bristsymptom (till exempel ålder eller diet).

- Kreatin för bättre regeneration.

- Kreatin som stöd under ökad fysisk träning.

- Kreatin som diettillskott för veganska/vegetariska dieter.

... och mycket mer.

Ytterligare information gällande användning och alla fördelar av kreatin kan hittas i vår blogg: Kreatin effekt.


Formation av kreatin:

Lever, bukspottskörtel, och njurar producerar en stor portion av kreatin som krävs av kroppen. Det genomsnittliga kravet av hälsosamma vuxna är 3-7 gram om dagen, och kroppen kan producera ett till två gram. Det återstående portionen borde konsumeras genom diet, vilket kan vara svårt för veganer och vegetarianer särskilt, och för de som inte har pengar, tid, otium, eller förmåga att laga färsk och varierad mat varje dag. Kött och fisk, som är huvudsakligen animala proteiner, är viktiga naturliga källor av kreatin. Kreatin är därför ett väldigt bra tillskottsalternativ.

Om du bestämmer dig för att köpa kreatin  och använda det som ett diettillskott, så är hållbarheten och doseringen viktigt. Mer om detta i vår blogg: Kreatin Dosering.


Effekt av kreatin tillskott

Ytterligare kreatin tillskott är vanligtvis onödigt med normal fysisk aktivitet, en varierad icke vegansk diet, och bra hälsa.

Hursomhelst, det gäller inte med intensiv fysisk ansträngning (särskilt inom styrketräning, bodybuilding, fitnesseller också vissa professionella områden) Vid dessa områden, så kräver kroppen mer kreatin än vad kroppen kan producera. Med kreatinpulver, så kan du snabbt öka din kropps kreatininnehåll, och då kan du också träna mer intensivt.

Även vid svår stress, dålig hälsa, gammal ålder, eller ökad ansträngning i vardagslivet, så kan kretainnivåer vara otillräckliga.

Kreatinpulver och kreatin tillskott är speciellt populärt för de som inte äter mycket kolhydrater eller de som går på veganska dieter. OM det är otillräckligt eller ingen animal protein konsumerad, så är ett ytterligare kreatin intag rekommenderat för att möta krav.

Alltid är nästan fallet, att mycket inte hjälper mycket. Överskott av kreatin utsöndras genom njurarna när kreatinförråden är uttömda. Ytterligare, icke propert intag kan resultera kreatin sidoeffekter; därför, så borde alltid tillverkares rekommendationer och specifikationer för kreatin följas.


Köp kreatin - vilket kreatin pulver är bäst?

Om du vill köpa kreatin pulver, kan du kolla nedan för skillnader om olika kreatin pulver, du kan läsa vår sammanfattning om de olika varianterna:

Mikroanserat Kreatin Pulver

- för de mesta väldigt billigt

- gjort från 100% kreatin monohydrat

- förbättrad prestanda, och bättre regeneration

- idealiskt efter tyräning

- kreatin monohydrat löser sig dåligt med vatten

> Beställ detta kreatin pulver online.


Kreatin HCL pulver

- idealiskt som en shake innan träning

- gjort från 100% Kreatin Hydroklorid

- väldigt bra absorbering och löslighet

- maximal effekt vid lägre doser än kreatin monohydrat

-lite högre pris

> Beställ detta kreatin pulver online.


Kreatin Glukonat Pulver (Kreatin och Glukos Molekyl Sammansättning)

- särskilt snabb absorbering och effekt

- särskilt passande för de som tränar hårt

- väldigt bra löslighet i protein shakes eller juice

- bra kombination med andra protein eller kolhydrat tillskott

- lite högre pris

> Beställ detta kreatinpulver nu.


Kreatin HCL pulver eller det relativt nya kreatinglukonatpulvret är enklare att smälta, samt viktigast av allt, mer lösligt. Båda rekommenderas för kreatincykler eller för dem som är nya med kreatinanvändning.

Det finns olika leverantörer på marknaden för att beställa kreatin online. Men man bör alltid leta efter kvaliteten och pålitligheten hos tillverkarna som bör erbjuda rent kreatin utan några tillsatser, fyllmedel eller föroreningar. Det är definitivt värt att satsa lite mer för optimal kvalitet vid köp av kreatin.

Om du vill beställa kreatin ändå, så kan det vara bra att kolla på andra nootropika tillskott och diettillskott. Raw Powders erbjuder ett brett utbud av tillskott för muskelbyggnad, bättre hälsa, et starkt immunsystem, förbättrat minne och koncentration och mycket mer. Mer om detta i bloggen: de bästa nootropikorna och “smart drugs”.


Källor:

https://www.creatin.de/ueber-creatin/was-ist-creatin/

https://www.foodspring.de/magazine/creatin


Textförfattare:

Kay Svegler

Communications, PR, American Studies, University of Leipzig

Journalist and freelance writer (e.g. Süddeutsche Zeitung, BILD, MDR etc.)

Former Senior PR Manager for Fischer Appelt, Sustainability and Diversity Manager for DKB

Produkten är slut för tillfället. Fyll i din epostadress, så meddelar vi dig så fort den finns tillgänglig.

Namn
Epost
Kommentar